Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

• Nick: KULI dA'K1NG

Nick oskarżonego: Wesoły#Dziobakom#DziobrakWGóre

SteamID oskarżonego: STEAM_1:0:124832348

Data i godzina zdarzenia: 24 stycznia 2016r. 4:15

Runda i czas mapy: Czas mapy: ok.13 minuta, Runda: 3

Mapa: ba_jail_soar_beta2

Opis sytuacji: Gracz kazał wystąpić mi na marker, po czym mnie zabił (FK) twierdząc, że wyskoczył mu komunikat na którym było napisane, że gracz KULI dA'K1NG się zbuntował. Tymi słowami skłamał (Ct nie może kłamać). FK + Kłamstwo w ct, a jeszcze na dodatek będąc wardenem. Oczekuję srogiej kary dla tego gracza. Pozdrawiam =)

Dowód: http://h.sourcetv.pl/srv29556/auto-20160124-0404-ba_jail_soar_beta2.dem.zip

k,NDIxMzI1MTAsNTc3MTI5,f,cell_son_gohan2            k,NDIxMzI1MTAsNTc3MTI5,f,goku_jr_i_trunk        k,NDIxMzI1MTAsNTc3MTI5,f,uub1.gif                 

Napisano

To nie pierwszy raz kiedy Romek robi fk, sam na mnie kiedyś zrobił, ale zostało mu to wybaczone ( XD )

Byłem przy całej sytuacji, zbuntował się bodajże Wentylator, czy jak on tam miał..:P

Ewidentny freekill :P

Napisano

Cóż...Na mnie Romek fk nie zrobił ale z kolei dał mi dłuższego bana zamiast 1h dostałem 10h ale już mam ub lecz musiałem przeczekać coś ok.200-300 min

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie