Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak już wiecie turniej rozgrywany w systemie każdy z każdym.

Odpowiednio zwycięstwo będzie premiowane 5 pkt. , porażka 1 pkt. oraz nowa zasada wprowadzona po uzgodnieniu z kilkoma osobami REMIS, premiowany 3 pkt.

Więc mapy będą rozgrywane tylko dwie dla dobra wszystkich :)

A teraz przejdźmy do rozstawienia par : (1 drużyna się rozsypała - h0w)

-pierwsza para : High-five  VS  iNSANE

-druga para      : BaoBao  VS  CSOWICZ

-trzecia para     : Smerfy  VS  fromUKF

-czwarta para   : NGU  VS  ProGamer

-piąta para       : {KILL YOU}  VS {Ekill Gaming}

-szósta para     : Ogier  VS  'DeBest

Drużyna muszą teraz się umówić co do terminu spotkań między sobą.

Wszystkie mecze mają zostać rozegrane do godziny 20:00 dnia 31 stycznia (niedziela).

Po każdym meczu liderzy mają wstawić screeny z tabeli końcowej (np.: lider BaoBao wstawia screen po meczu jak również lider CSOWICZ wstawia screen po meczu).

Jeśli drużyny się umówią na określoną godzinę , a przeciwna drużyna nie zjawi się na czas zostaje uznane to jako walkower ( 5pkt ).

PS: W postach ma znajdować się tylko screen nic więcej, inne posty zostaną będą karane warnem.

Jeśli pary są umówione proszę o info, ponieważ nie może zdarzyć się sytuacja taka, ze dwie drużyny w tym samym czasie będą na serwerze.

TURNIEJ UZNAJE ZA OTWARTY :)
GRE CZAS ZACZĄĆ :)

2qnpkw5.gif
  • Weteran
Napisano (edytowane)

Powiem krótko. 

Nie mam zamiaru się poniżać czy coś w ten deseń. Mamy grać z high-five, więc dodałem kapitana ich drużyny na steamie. Przez jakąś godzinę mi nie odpisywał, zmieniał gry, był online, ale odpisać nie mógł. Siedzieliśmy na ts i tylko czekaliśmy na odpowiedź, nam też trudno wybrać dokładną godzinę, więc wysłałem mu parę wiadomości. Oczywiście mnie zablokował. Powiedziałem pozostałym moim "klanowiczom", żeby oni się go spytali o termin. Oczywiście też zostali zablokowani.

Ode mnie tylko tyle. Nie mam zamiaru latać za jakimś typem i robić z siebie debila. Albo on się do mnie zgłosi (czyli odblokuje na steamie), albo mecz uważam za zakończony, bo ewidentnie unikają spotkania.

//EDIT: Wysłałem im też prywatną wiadomość na forum, ale również nie odpisują. :) Ludzie się zapisują na turniej, a potem wszystko ignorują.. 

Edytowane przez ~eZ.
  • Weteran
Napisano

Jest demko które można potem przeanalizować. Gracie tylko z jednym nsem, a nie z teamem nsów, racja? Będziecie uważać, że jest spalony to się obejrzy demko. Jeżeli się to potwierdzi to drużyna zostanie zdyskwalifikowana, a odpał wyleci z permem.

• Sponsor
Napisano

No to walkower. Dziękuję i do widzenia mogę jechać do rodziny :)

Mieli problem, że nie chcieli grać, żeby wtedy nie było, że ja się nie zjawię bo mnie nie ma to koniec.

Bierzcie to pod uwagę:

"Moja druzyna nie chce grac z ns'em i to nie jest moj problem."

Do wieczora :)

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano (edytowane)

Osobiście mogę demka analizować jeżeli taki problem istnieje.
Steam i NS zawszę mogą się odpalić znaczenia nie ma.

@@@SERWER który zakupiłem pod mixy.

91.224.117.60:27135 hasło pass.

Resztę pisać proszę do mnie na PW

Edytowane przez TimeOutServer
  • Weteran
Napisano

Tak na marginesie. IP i hasło na serwer będziecie wysyłać kapitanom drużyn na PW? Bo skoro mam się z inną drużyną umówić powiedzmy na 20 to będziecie wysyłać mi IP ileś tam czasu przed meczem, żebym zdołał zobaczyć wiadomość?

Napisano

W regulaminie nic nie bylo napisane, że gramy only steam. Było się nie zgłaszać do turnieju. Mi to nie przeszkadza. Odpal z drużyny poniesie konsekwencje jak i cała drużyna o czym było wspomniane wyżej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie