Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: AlbioN
Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem M@ na serwerowni, która liczyła ponad 20 serwerów. Więcej nie ma co wymieniać, bo większości nie pamiętam. 
Znajomość AMXX (W skali 1-10): Znam podstawowe i zaawansowane komendy. 10/10 nie mogę napisać, bo pluginów pisać nie potrafię, a swoje wiedzę na ten temat oceniam na 7/8.  
Staż w CS-sie: Jest ponad kilka lat, ciężko mi określić, a wiec nie zmierzam strzelać zresztą nie jest to tak istotne. 

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty:  Posiadam jakieś tam doświadczenie na tym stanowisku, a co za tym idzie potrafię odróżnić czitera od czystego gracza, a jak mam dylemat to wale ss'y i po sprawie xD. W cs'a gram dla zabawy by się odprężyć, a nie po to by denerwować się przez jakiegoś odpała co nie potrafi uczciwie grać. Z tego co widzę najwięcej z adminów przebywa Tomas22, ale nie jest on zawsze i ogarnąć serwer gdzie gra praktycznie cały czas 25+ osób jest ciężko dlatego chciałbym zaoferować swoją pomoc. Nie mam weny wiec poproszę kolejne pytanie! 
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie. Jak mam chęci i czas to wchodzę i gram, zresztą na Gametracker wszystko pięknie widać.  
Kontakt: Numeru telefonu Wam nie podam, a poważnie to steam: AlbioN, forum zaglądam kilkadziesiąt razy dziennie lub gg: 24458053.
Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/AlbioN/80.72.33.61:27175/
Składka 11,07zł sms [tak/nie]: Jak trzeba to da się zrobić szefie. 

@Edit:  Podanie nie jest skopiowane, a zrobione estetycznie przyjemnie dla oka, bo lubie jak coś ładnie wygląda.Nie wiem skąd to wziąłeś, ale skoro tak mówisz to udowodnij mi to. Dziękuje 

@Edit. Słomek - mało kiedy mnie widzisz na serwerze i tutaj się z Tobą zgodzę,  dlaczego ? bo mało grasz! :)

Edytowane przez AlbioN
Napisano (edytowane)

@up. Powiedź mi co mam skopiowane? Daj jakiegoś linka pisałem podanie ponad 20 min, a wiec to mnie śmieszy i dziwi... 

Tak wiem złamałem regulamin, bo nie powinienem pisać w swoim podaniu! 

Edytowane przez AlbioN
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie