Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Napisano (edytowane)

Szczerze mówiąc du*y nie urywa.

Wywiad bardzo krótki.

Za szybko zmieniasz tematykę wywiadu, nie pociągniesz jednej rzeczy dalej tylko każde pytanie dotyczy czegoś innego.

Brak jakiegokolwiek urozmaicenia.

Z wywiadu dowiedziałem się tylko jak ma na imię, ilu ma braci, szkoła -.-

Koniec szybkich pytań. Wywiad dobiegł końca, chcesz kogoś pozdrowić?

bardzo kiepskie zakończenie.

Ucz się dalej, a będziesz lepszy ;)

Edytowane przez Destero.

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

• Weteran
Napisano

Wywiad bardzo, ale to bardzo kiepski. 

Ja rozumiem, że nie mamy redaktorów, ale po co przyjmować "byle kogo"?

Witam. Z tej strony Songo, chciałbyś przeprowadzić ze mną wywiad?

Slomka
Oczywiście.

Ja

To nie on z Tobą przeprowadza wywiad, ale Ty z nim. Ty jedynie możesz zapytać "czy chciałbyś udzielić mi wywiadu"... Wiem, polska trudna język.

Nie rób krótkich pytań.. Takie serie są żałosne, a redaktorzy robią je tylko po to, żeby wywiad był dłuższy. To nie ma w ogóle sensu.

Zero pytań o CS. Mam zrobić wywiad i pokazać Ci 30 sensownych pytań? Bez żadnych "szybkich"? Bo Twój wywiad ma 6-7 sensownych, 3 z dupy wzięte i reszta szybkie. Nie zadawałeś pytań o sieci, o cs, jedyne to "Jak znalazłeś się na csowicze" - to za mało..

Liczą się chęci, powiadają użytkownicy powyżej, ja tutaj żadnych chęci nie widzę, bo wywiad robiłeś maksymalnie 30 minut, a stylistyka tego wywiadu jest.. mniejsza o to.

Napisano

Słaby wywiad, krótki, nic się z niego nie dowiedziałem; niestety...

Napisano

Nie wiem czy wy jesteście ślepi czy tylko udajecie że myślicie, wywiad bardzo słaby, ni dowiedziałem się niczego.

Krótki dotyczący miliona zagadnień, pytania krótkie nie zwięzłe. Ode mnie + nie będzie.

luna.gif

1600 postów 19.01.2016 [°]

1700 postów 31.01.2016 [*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie