Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rumcajs, ja do Ciebie nie użyłem wulgaryzmu, twoje zdanie uszanowałem, tylko kto się zachował wobec kogo nie fair?

Tylko ja otrzymałem warna za wypowiedź w tym dziale, myślę że większość tak samo by zareagowała, a wróce wtedy gdy inni nabiorą do mnie szacunku :) bo mimo wszystko nawet h@ sieci powinien mieć troche szacunku do innych.

Napisano

Natalii - Dzięki za avki i sygny, bardzo dobrze robisz grafikę, rób to dalej :)

Dzięki :) miło, ale znając życie być może wrócisz :) trzymaj się

mME97MF_ed407.png

Napisano

Darkops jakiego zastępcę i na uja odchodzisz ? Ja bym na twoim miejscu wziął się 2x bardzie za robotę i pisał ponownie podanie. "Nigdy się nie poddawaj, chociaż masz kamienie na drodze....[...]" Trzeci Wymiar ma racje :]

Napisano

Danie komuś warna to nie znaczy że sie nie ma do niego szacunku :)

Pożegnany.

/zamek

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie