Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobra piszę tą skargę ,ponieważ Mr.Geks nie stosuje się do wzoru. Ma do mnie pretensje że nie sprawdzam ssy na innym hostingu oprócz zippyshare.com . Już mówię dlaczego, po pierwsze warto zobaczyć w wzór i przeczytać to: "Screeny spakowane w .rar: Screeny spakowane i wrzucone na zippyshare.com". Po drugie na innych hostingach ssy pobiera mi się 5 minut a na zippyshare.com 5 sekund. Więc proszę coś z tym zrobić albo dawać kare jakąś dla użytkowników którzy się do tego nie dostosują bo "inne" hostingi tylko utrudniają pracę Ubt. I to na tyle z mojej strony ;) Więc Geks nie pisz mi żadnych notatek w moich postach czemu tak spamuję tym...

Napisano

I nic nie rozumiem z tej skargi... Niektórzy nie moga na zippy wrzucac wiesz? Juz sie na tym przejechałem. A jak ktos nie moze to wtedy na speedy daje.

/close

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• 3 miesiące później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie