Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z dniem dzisiejszym na serwerze zostaje otwarty szybki nabór na administratorów.

Wymagania:

- Minimum 16 lat*

- Minimum 25 przegranych godzin na serwerze*

- Brak konfliktów z graczami*
- Sprawny mikrofon oraz ts3*
- Brak aktywnych warnów*
- Podstawowa wiedza na temat komend admina i obsługi sourcemoda*
- Składka, kiedy będzie trzeba wesprzeć serwer*

* - bez wyjątków

Wzór:

Nick z gry:
Imię:
Data urodzenia:
Znajomość sourcemoda (komendy/podstawy):
Link do GT z przegranymi godzinami:
Link do Twojego profilu steam:
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem:
Napisano (edytowane)

Nick z gry: °°° 

Imię: Krystian

Data urodzenia: 1998

Znajomość sourcemoda (komendy/podstawy)Tak znam 

Link do GT z przegranymi godzinamihttp://www.gametrack...2.41.158:30003/, oraz 2 konto na którym też czasami gram http://www.gametrack...2.41.158:30003/ ( na serwerze gram już od dłuższego czasu, ostatnio powróciłem po dłuższej przerwie od cs'a.) 

Link do Twojego profilu steamhttp://steamcommunit...61198097016710/

Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminemJestem spokojnym, uczciwym i pomocnym graczem. Adminem chciałbym zostać ponieważ myśle,że przyda sie każda para rąk do pomocy, zwłaszcza,że adminów jest mało i czasami zabraknie admina na serwerze. Także nie lubie 10 letnich dzieci którzy krzyczą, wyzywają i kampią na respie. Postaram się "likwidować" takich graczy i umilić grę na serwerze pozostałym.

Co do ts'a i mikrofonu oczywiście posiadam, a co do składki jeżeli bedzie trzeba wesprzeć serwer oczywiście dołącze się do składki.  :) 

Pozdrawiam

Edytowane przez °°°
  • 2 tygodnie później...
Napisano
Wzór: Wzorowy

Nick z gry:Erka

Imię:Michał 

Data urodzenia: 1991

Znajomość sourcemoda (komendy/podstawy): Znajomość komend .

Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem : Czesc, Jestem Michał mam 25 lat, kochającą żonę oraz 4 letniego cudownego syna. Ukończyłem studia z wyróżnieniem , pracuje zarabiam na rodzinę a w wolnych chwilach po za przyjemnościami z żoną i zabawami z synem , grywam w  CS. Dlaczego adminem ? . Znam was , znam Ciebie , właśnie z tego serwera. Adminem , dlatego że chce wypełnić lukę na serwerze gdy nie ma Admina , aby na Arena 1v1 było zawsze czysto(mowa o dzieciach i spinaczach) oraz aby umilić grę innym osobą.

Napisano
Nick z gry: Baja

Imię: Basia

Data urodzenia: 2007

Znajomość sourcemoda (komendy/podstawy): w jakim sensie ?

Link do GT z przegranymi godzinami: Niestety nie posiadam geforce gt, tylko nvidia

Link do Twojego profilu steam: w cs go gram non steam

Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem:  jestem ładna, umiem grać w csa ( g1 - prawie kałach ), jestem juz dojrzała !

Napisano
Nick z gry:TerroR

Imię:Michał

Data urodzenia:15.02.2000

Znajomość sourcemoda (komendy/podstawy):Nigdy nie miałem admina w cs go ale w 1,6 owszem myślę że jak posprawdzam na yt to szybko załapię :)

Link do GT z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/TeRRoR/80.72.41.158:30003/godziny nadrobię :)

Link do Twojego profilu steam: http://steamcommunity.com/id/dominik18/

Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem: Chciałbym zostać adminem ponieważ na serwerze: Jestem spokojny i w razie problemu zawsze pomogę graczom jak czegoś nie wiedzą.   Wchodzą dzieci po 9/10 lat i krzycą przez mikrofon że grać się nie da,No i dlatego że jest szybka rekrutacja otwarta więc coś to musi znaczyć :) 

e8darj55ts69.png

• 2 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie