Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Twój nick: Peran

Serwer: FFA KLASYK

Nick admina:  InfoOdBoga // Patryk

Data i godzina: 23.02.2016/ 18:33

Link do Twojego bana: http://csowicze.myba...st.php?bid=9458

Opis sytuacji: Grałem, zabiłem admina i dostałem bana...

Dodałem posta w dziale "Prośba o odbanowanie [brak screenów]. (Tam jest wszystko opisane)
Dostałem odpowiedź, że w przypadku braku ssów admin ma czas 24h na rozpiskę demka.
Póki co nie ma żadnego odzewu a zostałem niesłusznie zbanowany i teraz nie moge grać. A to tylko dlatego, że admin bezpodstawnie dał mi bana. hmmm. Może i miał podstawę bo go zabiłem- co jest doskonale widoczne na demku, które wstawiłem.

Czekam na jakąś odpowiedź i szybkiego UB bo chciałbym pograć. 
:)
Edytowane przez Peran
Napisano

Ciekawe czy są jakieś konsekwencje bezsensownego rozdawania banów i nie wywiązywania się z obowiązków( rozpisanie demka )...

Napisano

No dałem Ci bana za czity. 

Nie rozumiem o co Ci chodzi ? to że nie byłem pewien czy masz czy nie bo pare akcji miales podejrzanych to dałem bana. 

Od oceny demek jest UBT

Napisano (edytowane)

To że dla Ciebie wszyscy którzy troche lepiej graja są podejrzani....

Edytowane przez Peran
Napisano

Po to żeby zwrócić uwagę na to, że niektórzy admini nadużywają swoich uprawnień i walą bany komu popadnie...

Napisano

Po to żeby zwrócić uwagę na to, że niektórzy admini nadużywają swoich uprawnień i walą bany komu popadnie...

Peran jako że byłem przy tej sytuacji to się wypowiem. To ja zgłosiłem na u@ cb bo miałeś kilka dziwnych sytuacji lecz Info nawet nie wbił na specta aby cb sprawdzić od razu ban poleciał.

Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze | FFA KLASYK - 91.224.117.66:27140Skargi na admina/gracza"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie