Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Okay, staram się nie odzywac się i itp ale teraz muszę - trochę byłem [cenzura michnika] rzeczami na uczelni i itp. - jeżeli ktoś czuje się smutny że nie przeczytałem regulaminu po zmianie to przepraszam bardzo :-) - wiecie o tym, że na jedno słowo do mnie na PW że ktoś w CT nie ogarnia i jestem... :-)

Worsik, dałem ci tak tam karę na 10 rund, uważam że to tak nie dużo ;-p - a jeżeli chodzi o mikrofon, zgodzę się... bo ja lubię gadać! ;-p

Pozdrawiam

Napisano

Okay, staram się nie odzywac się i itp ale teraz muszę - trochę byłem [cenzura michnika] rzeczami na uczelni i itp. - jeżeli ktoś czuje się smutny że nie przeczytałem regulaminu po zmianie to przepraszam bardzo :-) - wiecie o tym, że na jedno słowo do mnie na PW że ktoś w CT nie ogarnia i jestem... :-)

Worsik, dałem ci tak tam karę na 10 rund, uważam że to tak nie dużo ;-p - a jeżeli chodzi o mikrofon, zgodzę się... bo ja lubię gadać! ;-p

Pozdrawiam

Tak ale ta kara była za darmo :>

Napisano

Kara za free bo tak? Co nas to obchodzi co się dzieję u ciebie na uczelni? Co my mamy z tym wspólnego? Podpowiem.. Nic ;) Administracja powinna reprezentować jakiś poziom :)

Wyobraź sobie sytuacje gdzie ty dostajesz takiego bana od admina z dopiskiem : ,, sory że ci dałem bana ale pies mi obsrał pranie i mam zły humor " .

Mam nadzieję, że zrozumiesz i ,,okresy" profesorów jak i swoje zostawisz dla siebie i będziesz postępował tak jak na admina przystało.

bez odbioru :D

tumblr_mozif1kw721rkx1seo1_500.gif
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Skarga przedawniona

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie