Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Napisano

Jeżeli tobie chodzi że mam Zbanowane konto ?? To nie do mnie ponieważ kupiłem już zbanowane konto i sam nie wiem jak zrobić żeby ono zostało odbanowane. Jak myślisz że mam czit to sprawdz dokładnie ssy albo sprawdz moją grę . Nie moja wina że kupiłem konto zbanowane, a skapnełem się już za późno.

Napisano

Jeżeli tobie chodzi że mam Zbanowane konto ?? To nie do mnie ponieważ kupiłem już zbanowane konto i sam nie wiem jak zrobić żeby ono zostało odbanowane. Jak myślisz że mam czit to sprawdz dokładnie ssy albo sprawdz moją gręnIE 

NIE  muszę nic sprawdzać wszystko jest w banid a stema jka kupowałeś to z takim samym nickiem co masz na forum ? hehe dobre

Napisano

Tak kupiłem , dlatego teraz idioto gram na innym nicku, jedynie na forum mam taki i na steam żeby wiadome kto .

grasz na innym nicku by nikt sie nie dowiedział że masz konto zbanowane dla tego nick zmieniłeś   

Napisano

Nie , nigdy tego nie zrobiłem i nie zrobię , jestem uczciwy wobec innych , jedynym czitem jaki mialem to byl celownik do AWP , ale juz go dawno nie mam po tym jak stal sie zabroniony na serwerach .

Napisano

Dziwne wiesz co piszesz bo na cs-rel***.pl 14.09.2014 dostales kolejnego bana a sprawdzić to można wpisując w banid twojego stema i servery publiczne dokładnie 6banow premy dziekuje z mojej strony tyle rumcek niech. Tym się. Zajmie.

Napisano

Z tego co widzę to jest zgłoszenie na ac: http://www.anticheat.pl/zgloszenie/pokaz/10978 , ale poczekamy na rumcka w tej sprawie.

Kontaktując się ze mną:

- Przedstaw się.

- Przejdź do sedna sprawy.

- Zawrzyj istotne informacje.

- Czekaj cierpliwie na odpowiedź.

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI

WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie