Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzis dostalen bana powod to aktywny ban kturego nie dostalem nigdy... moze admin sie pomylil albo cos
to jest wydruk z konsoli

zbanowyany zostalem przez kostar

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.CSowicze.pl
[AMXBans] Powod: 'AB'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:803396447'
[AMXBans] Twoje IP: '78.88.208.35'
[AMXBans] =======================================

Napisano

Dzień dobry

Dostałeś AB bo miałeś wstawić ss (A jak sprawdzałem nie wstawiłeś) i nie mając sprawdzonych ss wchodzisz  na serwer 

Linka do twojego bana:

Szczegóły bana page.png  Nick Plat1num SteamID STEAM_0:0:1238481983 SteamCommunity ID 76561200437229694 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Wstaw screeny na CSowicze.pl Wykonano 03.03.2016 - 17:02:39 Wygasa Nie określono Zbanowny przez kostar222 Zbanowany na 4# |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| [RESET] [CS:GO|DD2|Misje|Leczenie] CSowicze.pl [skiny|Operacje] ^ 1shot1kil Wszystkie wygasłe bany 0

das

Napisano (edytowane)

tak gosciu ale ja nie dostalem zadnych ss'ow bo nie bylo mnie. nwm moze ktos sie wbil mi na nick...

wchodze na serwer a tu ban za ab -.-

Edytowane przez Plat1num
Napisano

jakiś gość mi się wbił na konto w cs i se grał, zobacz ze on wczoraj wbił 2 razy i inne ip jest.. ja dziś wszedłem na serwer i dostałem bana. i zobacz ze ja mam inne ip od tego co wczoraj -.- i ip nie mam zmiennego. zawsze gram uczciwie..

Napisano

xDD ta sprawiedliwość ;D jezu moim zdaniem kostar powieneneś go odbanować sam byłem jak plat1num dostał bana za ab i wydaje sie ze nikt nie wie o co chodzi 3-Maj*skupo :)

• 1 miesiąc później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze | BF2 - 185.30.124.39:27015"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie