Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Według mnie Klawisz potrzebuje nerfa takie moje zdanie z którym zgodzi się pewnie nie jedna osoba, Rysiu  :pls:  :((

Napisano

No i Zip dobrze gada, no coz jak dostanie nerfa to dobrze przestaniesz? grac trudno grasz nia tylko dlatego ze jest OP :D

Napisano

tak gram nią bo jest op, A wy gracie snajperami 1/1 którzy co?? TEŻ SA OP.  tylko przypomne ze przed resetem grałem swatem gdzie prawie wszyscy grali klawiszami i nikt nie narzekał że jest zbyt OP. A teraz nagle ze klasa do usunięcia bo nią gram czy tam shaka . Mi to zwisa czy to będzie premium czy też nie bo i tak bedę grać, jak będzie ogranicznik za eliminator to równie dobrze można tą klase wywalić do śmieci bo nikt nie będzie grać. Klawisz powinen zostać tyle ode mnie w tym temacie.

Napisano

ale niestety trzeba kupic tą wirtualną i nieistniejącą usługe (kapitan) :] widocznie maja wywalone  i graja tak o 

Napisano

Poyehbaooo was, jaki ogranicznik? Przecież to zjebie całą klase i bedzie się nadawała jedynie do śmieci. Z dwojga złego lepiej już niech będzie premium.

Napisano

Chyba lepiej dodać tą klasę do premium niż coś w niej zmieniać bo później będzie ona w ogóle bez sensu.. 

Nieregulaminowa dupa.  :)
ni ma xD

Napisano

Ja powiem tak. Ja klawisza bez problemu zabijam klasą swat komandos a nawet szturmowiec po prostu trzeba potrafić grać. Klawisz zostaje taki jaki jest. Ewentualnie może zmienię broń na coś lepszego i dam na premium.

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Propozycja nie przyjęta

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

• 2 miesiące później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze | COD MOD 201 - 91.224.117.60:27205[COD 201] Propozycje zmian"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie