Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Napisano

ApeX. - Redaktor

Songo - Osoba udzielająca wywiadu

ApeX: Hej, ja jestem ApeX. Masz może ochotę udzielić mi wywiadu ?

Songo: Z miłą chęcią :)
ApeX: Na początek wywiadu opowiedz nam coś o sobie.
Songo: Mam na imię Jakub, chodzę do gimnazjum. Na co dzień gram w piłkę nożną lub ręczną.
ApeX: Masz jakieś hobby, zainteresowania, umiłowania ?
Songo: Na obecną chwilę interesuje się informatyką. Po gimnazjum chciałbym iść do technikum informatycznego
ApeX: A co Cię, skłoniło do tego, że akurat zainteresowałeś się informatyką ?
Songo: Od 6 roku życia siedzę przed komputerem, więc stąd to nawiązanie. Aktualnie tworzę strony internetowe, ale z czasem mam zamiar iść w lepszy kierunek i tworzyć lepsze rzeczy.
ApeX: Masz jakąś dziewczynę lub jakąś na oku :) ?
Songo: Dziewczyny nie mam, ale na oku mam i to już moja słodka tajemnica :D
ApeX: Okej nie będziemy już rozmawiać o twoim życiu prywatnym. Przejdźmy teraz na temat naszej kochanej sieci CSowicze.
Jak się stało, że dołączyłeś do naszego forum?
Songo: Otóż grałem sobie w cs 1.6. Byl to dokładnie wrzesień, a ja marzyłem żeby mieć CS:GO. Wiedziałem, że moje marzenie się nie spełni za szybko, więc szukałem CS:GO Modów na 1.6. Znalazłem CS:GO MOD innej sieci i CS:GO MOD CSowicze.pl. Wybrałem CSowicze.pl. Pograłem na serwerze (wtedy był tylko 1 cs go mod) i w końcu zarejestrowałem się na forum. Z czasem zostałem adminem CS:GO MOD, ale go straciłem.
ApeX: A jak to się stało, że go straciłeś ?
Songo: Przyznam się bez bicia, że wtedy używałem wh :D
ApeX: Okej. A powiedz nam ile jesteś już Redaktorem na forum ?
Songo: Podanie napisałem 6.02, a zaakceptowano 7.02. Przedtem startowałem jeszcze 13.12 i 21.01
ApeX: A będziesz jeszcze się starał dołączyć do grupy? To znaczy czy będziesz składał podanie na Grafika, AMXX Support ?
Songo: Na grafika na pewno nie, natomiast na AMXX Support nie wiem, czy bym podołał, ale jak przyjdzie okazja pomóc na jakieś randze, to chętnie spróbuję.
ApeX: A powiesz nam jaki był powód twojego odejścia z rangi Promotor ? Jeśli nie chcesz to nie musisz odpowiadać.
Songo: Nie ma co tutaj ukrywać, moi rodzice są chorzy, a ja muszę udzielić im wsparcia, pomocy, więc muszę trochę się zajmować wszystkim. A co najgorsze - mam problemy z nauką, nie jest trudna, ale to olałem, więc muszę zaliczyć przedmioty.
ApeX: Współczuję Ci i życzę aby twoi rodzice wyzdrowieli i tobie z zaliczeniem przedmiotów. Powiedz, czy jest ktoś na sieci z kogo starasz się upodobnić ?
Songo: Otóż, jest taka osoba. Mianowicie jest to ~eZ. Może kogoś to zdziwić, ale to jest człowiek, który umie dość sporo. Chciałbym być jak on.
ApeX: A jeśli mógłbyś to dodałbyś lub usunąłbyś coś z naszego forum ?
Songo: Jedyne, co bym usunął, to te ikonki obok rang. Może to tylko kwestia przyzwyczajenia się do poprzedniej wersji, ale te ikonki jednak nie są za ciekawe. A co bym dodał? Dodać to nie ma chyba co, Rumcajs odwala dużo roboty, więc forum jest odpicowane.
ApeX: Nasz wywiad jest ku końcu. Chciałbyś na koniec wywiadu kogoś pozdrowić ?
Songo: Chciałbym pozdrowić Bezimienną - wracaj do zdrowia, eZa - mojego idola, Rumcajsa - dużo robi dla sieci, Sysię - stara się, mimo że ma maturę, Słomka - lenia, Vespera - moją mordę, Paulę - dzikiego grubasa i Shainyego - John Cena :D
ApeX: Również dołączam się do pozdrowień. Dziękuję Ci za udzielenie mi wywiadu.
Songo: Nie ma za co, elo!
ApeX: Do usłyszenia.

Proszę się nie śmiać :) Wiem że nie wychodzi mi to :)
16548.jpg

Napisano (edytowane)

Wywiad jest za krótki, ale miło się go czyta. ;)

Plusik za chęci(ale to później bo limit wykorzystałem) i na przyszłość rób dłuższe wywiady tzn. chociaż próbuj. :)

Edytowane przez Procentowy.
  • Sponsor
Napisano

I tu błąd jak w większości wywiadów:

1. Za krótki

2. Za szybka zmiana tematu

3. Słaba składnia pytań.

Jak na pierwszy raz może być. Ucz się, a będzie o wiele lepiej.

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano
ApeX: A jak to się stało, że go straciłeś ?

Songo: Przyznam się bez bicia, że wtedy używałem wh  :D 

Śmiechłem :D łapcie plusika za ten tekst ;)

A co do wywiadu, myślę, że mniej stresu - ciekawsze rozwinięcie pytań i niezbyt szybka zmiana tematów pozwoli Ci na robienie/tworzenie całkiem przyjemnych rozmów :) Powodzonka, grunt, że są chęci! piona :D

"Za wychowanie za Ojca i Mamę!

Wers numer jeden dla Was, życie jest największym darem!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie