Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: hiszpaN [P.W] ale będę zmieniał na hiszpaN :* [ANIA] <3
Doświadczenie (w byciu adminem):jeszcze nigdy nie byłem adminem ale myślę że szybko poradzę sobie z tym zadaniem :D
Znajomość AMXX (W skali 1-10):1 ale myślę że szybko podołam wyzwaniu :D
Staż w CS-sie: 3 lata z przerwami nie wielkimi
Steam / NonSteam: nonsteam
Dlaczego Ty:hmm... chcę zapanować nad kulturą na serwerze , od wyzwisk i obrażanie innych a przede wszystkim kobiet !! Na serwerze dużo ludzi nie wykonuje cele mapy a przez to gra staje się nudna i drażni innych graczy, jak również kampieniu na respie TT powyżej jednej minucie bardzo wielu graczy narzeka na to i trzeba to zmienić ! Ale najbardziej chce wyleczyć ludzi od wyzwisk , gra ma sprawiać przyjemność i rozmowie graczy a nie ciągle : ty pizdo , ty kurwo , frajer , cipa itp . Bardzo dużo czasu spędzam na Cs więc myślę że mogę pomóc i zmienić parę rzeczy ! Dziękuje :D
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy kiedy ale najmniej spędzam po 3 godziny ale często się zdarza że jestem po 5-6 godzin a nawet więcej :D
Kontakt:732606932 nume telefonu komórkowego
Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.33.61:27175/top_players/?query=hiszpaN+[P.W]
Dofinansowanie serwera 11,07zł sms [tak/nie]: tak

• Sponsor
Napisano

Na nie

- konto pod podanie

- cenzuruj przeklenstwa

- brak doswiadczenia

- znajomosc amxx

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano

Ja jestem na nie 

- Przekleństwa w podaniu mogłeś zrobić trochę cenzury albo coś innego napisać, napisałeś "chcę zapanować nad kolturą" zapanuj w podaniu także pamiętaj!!!

- Konto pod podanie

- Nie posiadasz doświadczenia

- Znajomość AMXX

na temat steama nie będę się wypowiadał ponieważ zdanie na temat steama moje znacie (Chyba) nie którzy)

Napisano

Jestem na NIE ..

- Brak jakiejkolwiek znajomości AMXX <Przed napisaniem tematu mogłeś zerknąć w goole i zobaczyć co z czym się je... Pisząc "1" sam siebie skreślasz bo pokazujesz że jesteś leniem.. 

- Serwer to nie szkoła, owszem możesz pilnować porządku ale Twoim zadaniem jest patrzenie czy nie ma odpałów, jeśli komuś przeszkadza czyjeś gadanie zazwyczaj się go mutuje ale uwierz mi że z chamstwem ciężko się walczy..

- Skoro Chcesz być Adminem pierwszy raz wykaż się Twórczością i napisz coś co zwróci uwagę oku jak i pokaże nam że jesteś wart tej "posady" Twoje podanie napisałeś od tak z nadzieją że od razu dostaniesz Adma..

- Cenzuruj słowa pisząc post na Forum..

- Aktywność na Forum..

Podszkol się i wróć z całkiem nowym podaniem które sprawi że przekonasz każdego do tego iż jesteś wart posady Admina..

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie