Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

siemaneczko.gif

Copy paste ;/

Zacznijmy od tego, że nazywam się Tomek i pochodzę z niewielkiej miejscowości pod Rzeszowem. Moje zainteresowania to sport, ale najbardziej ,,kręci'' mnie Informatyka. Jeśli chodzi o naukę, to nie mam z nią problemów. Mam bardzo dobre stopnie. Byłem drugi w szkole pod względem wielkości średnich. Poprawność ortograficzną znam bardzo dobrze. Jestem humanistą, przedmioty ścisłe całkowicie mi nie leżą. Jeśli chodzi o moje cechy charakteru to przede wszystkim jestem miły, kulturalny i pomocny. Zawsze znajdę czas dla każdego, wszystko postaram się wytłumaczyć, chętnie odpowiem na każde pytanie. Po za tym jestem otwarty na nowe znajomości. Cóż, chyba nic dodać nic ująć.

• Odpowiedzi 22
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Napisano

Siemaneczko :D Nie napisałeś ile masz wiosen na karku  ;) 

Zawsze chciałem projektować pralki. Jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa w tej sprawie...

• Weteran
Napisano

Witaj :D

Przestępstwo oszustwa określone w art. 286 § 1 k.k. jest występkiem zagrożonym karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Ponadto sąd - obok kary pozbawienia wolności - może wymierzyć także grzywnę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie