Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witojta. To mój kolejny poradnik dla przygł... Dla ludzi, którzy z cs'em spotykają się raz na ruski rok. Omówimy sobie miejsca na mapie de_dust2, żebyście wiedzieli skąd wam w dupę strzelają.

Yzdsi2z.jpg

1. Długa, tudzież long, gdy zespół tt posiada AWP bajecznie łatwo jest się przedostać na bs'a. Spotkałem się również z innymi określeniami tego miejsca jak na przykład ,,k**wa, ja pi*****e, jego je***a m*ć''.

2. Piach, inaczej nazywany dołkiem, ulubione miejsce snajpera w terro, unikajcie jak ognia.

3. Podest na długiej- tu też często można spotkać gościa z awką, ale już bardziej doświadczonego, nie jakiegoś miglanca.

4. Anarchia, co tu dużo mówić? Nie warto tam włazić bo przez pół rundy obie drużyny nap*****ją granatami, a od strony tt, zawsze patrzy awp.

5. Resp terro, nic ciekawego, oczywiście, jak wszędzie czai się tu awka.

6. Środek- co dziwne ma również inne nazwy jak ,,odpalona k***a'', lub ,,ty ch**u je***y''. 

7. Gala, czyli to co tygryski lubią najbardziej.  Gdy zespół tt jest zgrany może każdą rundę wjeżdżać galą na a jak do siebie.

8. Dolny trup- raj dla ct skracających na początku każdej rundy, biegną tędy do górnego trupa i robią rzeź.

9. Górny trup- to tutaj zazwyczaj jakaś 1/3 drużyny terro przesiedzi całą rundę bojąc się wbić na b.

10. Komin- miejsce, gdzie zawsze kogoś spotkasz, czy to kolegę z drużyny, czy przeciwnika, czy panią Grażynę z domu obok.

11. Podest na b- dobre miejsce jeśli chcesz pokarać graczy terro, gdy wbijają na b.

12. Bsowo B- Tu podłóż bombę idioto.

13. Okienko, czyli ta wyrwa w murze przy b.

14. Rest ct, miejsce przyjaznych pogawędek i jeżdżenia po swoich matkach.

15. Bsowo A- Jak jesteś tu i masz pakę to ją podłóż, proszę.

Zawsze chciałem projektować pralki. Jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa w tej sprawie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie