Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Siemanko. Zacznę od tego. Przez 3,5 miesiąca przegrałem na serwerze FFA Klasyk 273 h. To jest zdecydowanie za dużo,  zwłaszcza w okresie szkolnym, dlatego na pewien czas odchodzę. Mamy już kwiecień. Pozostało 2 miesiące szkoły a więc trzeba już wziąć się do pracy i zacząć powoli poprawiać. 

1. Przede wszystkim chciałbym przeprosić TwojaMarionetka i Gutted ponieważ w ostatnim czasie zawzięcie walczyłem o posadę admina na serwerze, były również kłótnie a adminem nie byłem nawet miesiąc lecz sytuacja mnie zmusza do degradacji. Z góry wam dziękuję i przepraszam za wszystko. 

2. Na forum oczywiście będę aktywny, będę brał udział w miarę swoich możliwości w dalszym rozwoju serwera, natomiast z grą trzeba na razie skończyć. W czerwcu wrócę wtedy może pomyślę o adminie. :D

3. Chciałbym również przeprosić wszystkich graczy. Za moje przekleństwa, wyzwiska, nerwy oraz za to jakim byłem adminem, lecz musicie w pewnym stopniu mnie zrozumieć, miałem admina pierwszy raz w życiu, nie mogę być od razu idealnym adminem. Uczę się na błędach.

4. Również chciałbym podziękować Smakowemu ( również admin FFA ) ponieważ to on nauczył mnie wszystkiego jeśli chodzi o amxmodmenu, on mi pomógł w ogarnięciu całego amx, oraz uczył mnie jak mam postępować z graczami, nie wchodzić w kłótnie, nie dawać się prowokować. 

~ Jeszcze raz dziękuję i przepraszam. 

~ Do zobaczenia na serwie za 2 miesiące :D

~ Pzdr. Fajny :)

Edytowane przez MyŻeJeFajny?
  • Sponsor
Napisano (edytowane)

Narazie ;)

Edytowane przez Destero.

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

• Weteran
Napisano

Siemanko. Zacznę od tego. Przez 3,5 miesiąca przegrałem na serwerze FFA Klasyk 273 h. To jest zdecydowanie za dużo,  zwłaszcza w okresie szkolnym, dlatego na pewien czas odchodzę. Mamy już kwiecień. Pozostało 2 miesiące szkoły a więc trzeba już wziąć się do pracy i zacząć powoli poprawiać. 

Propsy. ^^

Do zobaczenia. :v

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie