Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imię: Jakub
Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Wszystko w profilu.
Staż na forum: 5/6 miesięcy.
Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Doświadczenie na owej funkcji mam całkiem dobre. Byłem redaktorem na trzech sieciach.
Twoje osiągnięcia na forum CSowicze.pl: Opiekun Serwera, AMXX Support, Redaktor, Admin DD2 Classic, Promotor, Admin #1 CS:GO MOD i Zasłużony xd
Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 9,5.
Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Pewnie już wiecie, że otrzymałem degradację z owego stanowiska. Przemyślałem to wszystko i doszedłem do wniosku, że jestem w stanie połączyć naukę z redaktorstwem. Przedtem działałem pochopnie pod wpływem stresu (problemy, nauka, itp.). Myślę, że dziennie 2 godziny, a w weekendy 5 godzin. Tyle powinno starczyć.
Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Dużo jest moich wywiadów, ale ostatnio był ten: http://csowicze.pl/topic/30804-wywiad-ze-snaxem/?do=findComment&comment=142713

Co do degradacji.

Wiem, że źle to wszystko zorganizowałem - przepraszam. Przemyślałem wszystko i zrobienie wywiadu czy recenzji nie zajmuje wieczność, dlatego chciałbym wrócić na wcześniej powierzone mi stanowisko. Dla każdego powinna znaleźć się druga szansa, i ja o taką was proszę. Zrozumiem, jeśli mnie nie zaakceptujecie - macie prawo. Popełniłem błąd i przyznaję się do tego. Redaktorem może nie jestem doskonałym, ale chciałbym zadbać o dział redakcja CSowicze.pl

Pozdrawiam.

krol

• Zasłużony
Napisano

Można dać ostatnią szansę

+ Miał już tą rangę

+ Wiek

+ Ogarnia tą posadę

Nie zmarnuj tej szansy ;)

16548.jpg

Napisano

tak

+ przyda się redaktor

+ ogarnie

+ doświadczenie 

reskiz.png.43d8a0326b8afc7c2ec82789c73473aa.png.cacde80a679cf847443ddf1324c95189.png

Potrzebujesz pomocy? Chętnie pomogę jeśli będę w stanie. Wejdź na mój profil TUTAJ i wyślij wiadomość.

Napisano

Każdy ma prawo popełniać błędy nikt nie jest idalny.

Dla tego dajemy Ci szanse.

dOUyRg9.jpg
Napisano

<p>Wiadomość wygenerowana automatycznie<br />Temat został zamknięty przez moderatora.<br /><br />podanie_zaakceptowane.png<br /><br />Prosimy o zgłoszenie się do właściciela.<br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.<br />Z pozdrowieniami.<br />Administracja CSowicze.pl</p>

dOUyRg9.jpg
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie