Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

No to wczoraj sobie pykaliśmy z ziomkami w pokera texas holdem przy piwku i przyszedł czas, że zostaliśmy z koleżką we dwójkę i tasowaliśmy one by one tj;. raz ja raz on, na zmianę...

Na finale przy moim pierwszym rozdaniu - na flopie padły 7,7,7 - mówię, lucky 7's i w ciemno wchodzę all'in - kolega sprawdził i rzucałem dalej, na turn wypadła kolejna 7 - śmiechliśmy i oczywiście poszedł podział puli bo na stole wylądowała kareta 7,7,7,7 pokryta A'sem. 

http://iv.pl/images/12644015855843796025.jpg

Następne rozdanie jak wyżej napisałem, rozdawał kolega, ale z racji, że karta z dupy mi siadła na starcie to od razu spasowałem jeszcze przed floop'em x)

Przychodzi czas na moje drugie rozdanie, więc zaczynam tasować i rozdaję po dwie karty, - wchodzimy i lecimy z floop'em, a tam 6,Q,Q

Z racji, że miałem bodajże parę tych 6steczek to mówię wbijam dalej i lecimy, koledze akurat też się poszczęściło bo miał tę samą kartę tj kolejną 6tkę i też zaczął sprawdzać - o dziwo ku naszemu niespodziewaniu na turn i river również wypadły kolejne Q,Q co dało mi drugą karetę pod rząd przy drugim rozdaniu po czym ziomuś mówi 

"Patrz co typ rozdaje, pierdole - przecież to jest niemożliwe... -do koleżki siedzącego obok mnie- 'S*****' tasuj''

Czy jest coś w tym dziwnego, że wyłożyłem na stole coś co jest w sumie niemożliwe matematycznie? xD 

Chciałem się podzielić z wami tą informacją :D 

polecam, zajebiste uczucie :D 

#double #kareta #hasztagxD #7777 #QQQQ

Pozdrawiam,

';...;' playa

Edytowane przez OSplaya

"Za wychowanie za Ojca i Mamę!

Wers numer jeden dla Was, życie jest największym darem!"

Napisano

To jest pewnie uczucie porównywalne do strzelania na oślep do buntownika i trafienie za 1 strzałem headshota #nerdstyle

Squid-Girl-animated-gif-%E4%BE%B5%E7%95%

Napisano

Brawo ty

Ps tak sb czytam i na górze pisze

JEST NAPISANE ze zostałeś sam z koleżanką więc myślę że bd coś śmiesznego a tu po prostu błąd bo później ciągle pisałeś kolega.

Ja porownalbym to uczucie do tego kiedy ktoś się Ciebie pyta czegoś a ty improwizujesz i odpowiadasz dobrze. :D

Napisano

Brawo ty

Ps tak sb czytam i na górze pisze

JEST NAPISANE ze zostałeś sam z koleżanką więc myślę że bd coś śmiesznego a tu po prostu błąd bo później ciągle pisałeś kolega.

Ja porownalbym to uczucie do tego kiedy ktoś się Ciebie pyta czegoś a ty improwizujesz i odpowiadasz dobrze. :D

Też racja XD

Napisano

xDD w sumie nie wiem do czego można by porównać te uczucie - bardziej interesujący jest sam fakt i zdziwienie ludzi i tych wyrazów twarzy, które są w sumie nie do opisania, choć coś z tym buntownikiem może być trafnego - coś w ten deseń xD

Napisano

xDD w sumie nie wiem do czego można by porównać te uczucie - bardziej interesujący jest sam fakt i zdziwienie ludzi i tych wyrazów twarzy, które są w sumie nie do opisania, choć coś z tym buntownikiem może być trafnego - coś w ten deseń xD

Z kasyna z takim rozdaniem, to chyba byś nie wrócił żywy XD

Napisano

tylko tu widzisz Brekol dla przykładu masz karetę Asów' ale na z kartami u siebie, a u mnie było wszystko na stole dla ludzi wyrzucone do dopasowywania :D - poza tym widzę, że nie na $ tylko na Virtualki grałeś :) 

Też pykałem troche na pokerstars'ie tylko, że jestem bodajże 20$ w tył xDDD

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie