Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• Weteran
Napisano

obrady2.png

Witam w kolejnych obradach!

Mam przyjemność tym razem gościć , @Za0, @.firewall i @Slom3K.

To właśnie im zadam pięć pytań. Zapraszam do czytania!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Jak trafiłeś na CSowicze? Znajomi czy artykuł w internecie?

- Na CSowicze trafiłem dzięki mojemu przyjacielowi, który polecił mi tą sieć.

@Za0 - Jak trafiłem? Przybyłem tutaj wraz z serwerem BaseBuilder CS:GO.

@.firewall - Na sieć trafiłem poprzez internet. Wyszukałem sobie serwerek, grałem no i tak się wszystko zaczęło.

@Slom3K - Na CSowicze trafiłem przypadkowo poprzez serwer ZP.

2. Jakie masz zdanie na temat forum? Zmieniłbyś coś, dodał lub usunął?

- Nie mam zdania na temat forum. Nic bym nie zmienił, jest wszystko tak, jak powinno być.

@Za0 - Nic, jest tak, jak być powinno, super administracja, ludzie... Wszystko idzie w najlepszym kierunku.

@.firewall - O forum mam dobre zdanie. Administracja pomocna, wiele świetnych osób poznałem i myślę, że w chwili obecnej nic nie trzeba dodawać/zmieniać.

@Slom3K - Nic bym nie usuwał. Dodałbym jedynie shoutboxa na wersję mobilną.

3. Opisz swój wymarzony dzień.

- Powiem szczerze, że nie mam mam swojego wymarzonego dnia.

@Za0 - Jeden dzień w Hiszpanii z moją ukochaną, obojętnie gdzie, byle by w Hiszpanii i z Nią. :D

@.firewall - Wstaję rano, budzę się w willi nad morzem. Jem śniadanie, a potem idę grać w piłkę nożną. Przychodzę, gram w grę na kompie, a potem obiadek. Następnie plaża, gorące dziewczyny i słońce. Wieczór kanapa, piwo, telewizja i meczyk. ;)

@Slom3K - Nie wiem, dużo było takich dni. :D Ogólnie żyję spontanicznie; nigdy nie planuję niczego. :D

4. Gdybyś mógł mieć do końca życia wybrany wiek, jaki byś wybrał i dlaczego? 

Chciałbym mieć na zawsze 16 lat, ponieważ chciałbym być wiecznie młody.

@Za0 - Myślę, że wybrałbym raczej 20-22 lata... Dlaczego? Hmm... Najlepsze lata do imprezowania. :D

@.firewall - Wybrałbym 20 lat, ponieważ jest to wiek w sam raz na imprezy, poznanie wielu osób, zwiedzenie świata. Zawsze młody i niezależny.

@Slom3K - Każdy wiek życia ma swoje plusy. Chciałbym być ciągle młody, dorosły. Wiadomo, spotkania z kumplami, ogniska i jakieś dyskoteki. Starość nie radość. :(

5. Z którą osobą z sieci spotkałbyś się i napił herbaty/kawy/piwka? Dlaczego akurat z tą osobą?

Spotkałbym się z Rumcajsem i napiłbym się z nim piwa. A dlaczego? Bo chciałbym się z nim trochę poznać i pogadać.

@Za0 - Zdecydowanie z Apexem, od początku mojej kariery na CSowicze w jakiś tam sposób zakumplowaliśmy się.  Oprócz tego ciągle gada, że napiłby się z kimś na urodzinki.

@.firewall - Piwka bym się napił z Kikerrem, Paulą, Evixem, Izconem (tutaj to 10 litrów trzeba :D), Rumcajsem oraz z Sysią, ponieważ są to ludzie godni uwagi, świetnie mi się z nimi współpracuje.

@Slom3K - Chciałbym kiedyś spotkać na kawie (może coś mocniejszego :D ) z 'gosciu nie kalesony' (Grzesiu :D). Generalnie nigdy nie miałem z nim żadnej spiny, lubi sobie czasami pożartować, a ja lubię u kogoś poczucie humoru i oczywiście pomaga jak umie.

Logo wykonał @Mrufka.

Napisano

No ładnie, starasz się :)

Kontaktując się ze mną:

- Przedstaw się.

- Przejdź do sedna sprawy.

- Zawrzyj istotne informacje.

- Czekaj cierpliwie na odpowiedź.

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI

WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA

Napisano

Pytania tym razem takie sobie, nie przypadły mi do gustu, lecz muszę pochwalić za staranie się. Ciekawe odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie