Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wstawiłem to w temacie ze skargami, ale widzę że tu wszyscy są nie ogarnięci.... żal prosić o unbana którego dostałem przez przypadek ehh 

Ponawiam:

Wczoraj na mapie de_cpl_mill w moim teamie grał gościu na czitach... Przez pomyłkę ja dostałem bana!(nawet nie wiem kto mia dał) Nie wiem komu dajecie tych adminów.... jakieś 3 dni temu też byłem świadkiem jak ktoś dostał bana przez pomyłkę a gościu na czitach dalej grał ;( też kiedyś miałem admina przez rok, ale jak się pomyliłem to dawałem od razu unbana. Proszę o jak najszybsze odbanowanie i ogarnięcie adminów oraz ukaranie tego admina 

BUILD 6153 SERVER (0 CRC)

Server # 62

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 

[AMXBans] Zbanowany Nick : Elixer 

[AMXBans] Powod : ' Wallhack + Aimbot ' 

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ CSowicze.pl 

[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 247655154 ' 

[AMXBans] Twoje IP : ' 92.55.217.180 ' 

[AMXBans] =============================================== 

Commencing connection retry to 91.224.117.66:27140

Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz komsole

Napisano

Witam UB czekalem jak gracz napisze na ub o odbanowanie tak jak gracz napisal przez pomylke mu dalem bana gdyz przestawila sie pozycja w Amxx z gory przepraszam i prosze o UB dla tego gracza Pozdrawiam byku2411

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

gracz_odbanowany.png
Nie zapomnij zapraszać na serwer swoich znajomych oraz nieznajomych :)

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie