Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imię:

Patryk

Data urodzenia:

6.07.1999r.

Nick na forum:

iPower

Co Cię skłoniło do napisania podania:

Chęć zostania Moderatorem na waszej sieci, myślę że przyda się moja pomoc.

Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz ?:

Uczę się w Technikum, jestem pierwszy rok w technikum i całkiem nieźle sobie radzę.

Czy posiadasz konta na forum innych sieci serwerów ?:

No chyba jak każdy gdzieś jakieś konta mam :) , miałem już nie raz takie rangi więc wiadomo że konta są.

Czy dostałeś(aś) kiedyś bana w jakiejkolwiek z sieci serwerów lub bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności):

Nie nigdy nie dostałem i nie zamierzam dostać, szanuję czyjąś pracę i nie chcę mu jej niszczyć/zabierać i dostawać bana, bo to z tym się wiąże.

Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem? (dłuższa odpowiedz mile widziana):

Mam spore doświadczenie w byciu Moderatorem, miałem wielokrotnie tę rangę na innych sieciach, miałem rangę J@, Technika oraz H@ sieci, jak i również prowadziłem własną sieć serwerów, jestem miłą, ogarniętą i chętną do pomocy osobą, szybko się uczę, jestem porządny i systematyczny, wykonuję swoje obowiązki na miarę swoich możliwości, jestem spokojny, rzadko się złoszczę, można ze mną pogadać chyba o wszystkim.

Jakim człowiekiem musi być przyszły prezydent, aby miał szansę zmienić życie zwykłych, "szarych" Polaków na lepsze? (Wymagana długa wypowiedź):

W Polsce chyba nigdy nie będzie takiego prezydenta który zrobił by coś więcej dla polaków niż każdy z tych który zawsze coś obiecywał a ,,uja" robił :) , prezydent ma małą władzę więc mało może, a poza tym im bardziej zależy na samych sobie niż na nas wszystkich, takie moje małe zdanie na ten temat :) , wiem mam dopiero 16 lat więc nie znam się na tym aż tak ale to tylko moje skromne zdanie.

Linki do 25 reklam oddzielone "enterem":

Reszta reklam pojawi się max do jutra :) . Każdemu warto dać szansę

reskiz.png.43d8a0326b8afc7c2ec82789c73473aa.png.cacde80a679cf847443ddf1324c95189.png

Potrzebujesz pomocy? Chętnie pomogę jeśli będę w stanie. Wejdź na mój profil TUTAJ i wyślij wiadomość.

• Sponsor
Napisano

Na nie:

•  Brak reklam ( robisz całe, albo w ogóle )
  •  Brak wymagających postów
  •  2 Miesiące stażu
  •  Chęci

Wykaż się póki co na UbTeam :)

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano

Przykro mi lecz jestem na Nie. Po pierwsze nie posiadasz wymaganej ilości postów co jest podstawą, to samo tyczy się z wymogiem dwu miesięcznego stażu na sieci. Kolejnym powodem jest posiadanie bardzo odpowiedzialnej rangi - UBTeam. Wykaż się na niej, pracuj ciężko a będzie to docenione. Posiedź z nami dłużej i daj się poznać z jak najlepszej strony. Tu nie ma lania wody i grzania stołka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie