Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry! Mam na imię Grzegorz mam 16 lat. Interesuję się wrestlingiem, piłką nożną i technologią. Na sieć przyszedłem za moimi ziomkami ze starej sieci, która niestety została zawieszona. Będę grał głównie na BB oraz DD2. Możliwe że wejde na jb. To tyle do zobaczenia na serwerach! ;)

• Weteran
Napisano

Siemka :)

Przestępstwo oszustwa określone w art. 286 § 1 k.k. jest występkiem zagrożonym karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Ponadto sąd - obok kary pozbawienia wolności - może wymierzyć także grzywnę

Napisano

Witaj :)

Oczywiscie polec nas swoim ziomkom :)

Masz pytanie? Pisz do mnie a ja ci jak najszybciej odpowiem!

:)

Napisano

Witomy, mam nadzieję, że będziesz się u nas dobrze bawił

Zawsze chciałem projektować pralki. Jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa w tej sprawie...

Napisano

A witam :) Też oglądam WWE. Preferuje Romana Reignsa i Lesnara

Napisano

A witam :) Też oglądam WWE. Preferuje Romana Reignsa i Lesnara

On ich nie cierpi h3h3  bo jest nopem

Siema ty mój ziomku ! Prawilni trzymają się razem h3h3  B)

12777139478861426393.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie