Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko :)

Wychodzę z propozycją żeby zorganizować turniej 1n1 albo 3n3 albo 5n5 w CS GO. Zasady jasne, te same co wszędzie:P tryb turniejowy. W przypadku turnieju 1n1 zobowiązuję się przekazać wygranemu AK 47 Wasteland Rebel minimal wear z naklejka z autografem paszy :). Niestety nagrod dla 5 osob albo 3 nie jestem w stanie zasponsorować :D. Jeżeli ktoś popiera i chciałby wziąć udział to zapraszam do komentowania w jakiej konwencji:) (1:1, 3:3, 5:5 )

PS: TYLKO CS GO!

Napisano

5v5, drużyny! Byłoby zaje*iście, jeśli o to chodzi, to ja jestem na tak i chce w tym wziąć udział :D

Jeśli za AK kosztuje 25 euro to całej drużynie operacje wildfire możesz kupić XD

krol

Napisano

Ciężko będzie 5vs5 zorganizować więc opcja 1vs1 jak najbardziej :) Jeśli wypali to i ja coś od sb może dorzucę do nagród, trochę coinsow na doublu mi się uzbieralo a mam blokadę Trade jeszcze :)

• Weteran
Napisano

jestem na tak tez zagram :D

Przestępstwo oszustwa określone w art. 286 § 1 k.k. jest występkiem zagrożonym karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Ponadto sąd - obok kary pozbawienia wolności - może wymierzyć także grzywnę

• Weteran
Napisano

Ja robię do 1.6, ale może ktoś by zrobił do CS:GO? Również chętnie wezmę udział. ^^

Jestem za 1vs1, najłatwiej, najlepiej, najszybciej i będziesz mieć pewność, że każdy zapisany się zjawi, a 5vs5 to zawsze jakieś komplikacje są. Wiem, bo sam robię tego typu turnieje w 1.6

• Sponsor
Napisano

Fajnie byłoby zrobić turniej 1 vs 1 w cs go :3

Np. Only Jakaś broń.

Z chęcią sam bym wziął udział w takim turnieju cs go

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie