Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

mię: Michał
Nick: MysliszZeJestesFajny?
Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?: Ponieważ często wchodzą odpały a adma nie ma. Poza tym chcę umilić grę sb i innym. :D
Mikrofon(TAK/NIE): TAK
Czy miałeś kiedyś Admina?: Tak, półtora miesiąca temu u was/

Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?: Ta
Znajomość Komend Amxx?(0-10):7
Coś o sobie: Mam na imię Michał ;O :D , lubię grać w cs'a,  chodzić po górach, oraz jeździć rowerem. :D
Link do gametrackera:
http://www.gametracker.com/player/MysliszZeJestesFajny%3F/91.224.117.66:27140/
Płatność(SMS/Przelew/): No niby mam steam, więc składka nie obowiązuję ale nei korzystam z niego na razie. A ze względu na to że jestem dzieckiem nie dysponuje środkami pieniężnymi.

Link do banid'a:

Teraz tak : 

- Steama kupiłem 2 miechy temu pod podanie na admina, lecz w tym czasie padł mi dysk twardy a lapku i teraz korzystam z komputera siostry, dlatego na razie gram na ns ponieważ gdybym zainstalował steama na kompie siostra by mnie zaj*bała xD ( i tak komp wolny ) lecz w czerwcu będe miał nowy komputer i zacznę grać na steam, jak na razie korzystam z ns

- Banid. Tak jak pisałem korzystam na razie z ns, a na steamie w cs zrobilem 0.2 h wiec i tak nie ma sensu.. 

~ Jak zwykle ktoś coś wynajdzie w podaniu i oczywiście ze względu na to będzie gównoburza ale próbuję :D

~ Pzdr.

#EDIT

1.Mario przytoczę Ci naszą rozmowę gdy pierwszy raz starałem się o adma 3 miesiące temu : " przymykam oko na połowe nieprawidłowości w podaniu " .... Rzeczywiście.

2. Do nie dawna jesio było że jak masz steama to nie płacisz składki... .

3. 3 miesiące temu miałem więcej nieprawidłowości i miałem adma... .

4. Wiesz chyba lepiej bym reprezentował serwer ja mając 15 lat ( min. 16 ) niż to zje*ane dziecioki z czitami z którymi nie da się grać... .

5. A to że brakuje mi rok do min. wymaganego wieku to w cale nie jest powód do tego aby podanie zostało odrzucone tak jak napisał np. Agent.

-  zachowanie na serwerze...

Soul przegrałem na tym serwerze przeszło 300 h, ale zbytnio żadnego kontaktu z tb nie miałem, nie masz bladego pojęcia jakim jestem człowiekiem i jak się zachowuje i powiem Ci jesio jedno. Przykre jest to że ty zawsze musisz szukać tylko wad, aby dowalić, bo o zaletach nigdy nie wspomnisz... Żenada..  . Pzdr.

Jestem na NIE

-skladka

- brak linku do Banida 

-slaba kultura na serwerze 

P.s skoro masz stema to podaj link do banida.........

Ziomek czytałeś uwaznie podanie ? Gdy kupiłem steama laptop i padł. Mam przegrane na steam 0,2 h. Zmieni to coś jak podam ?! 
Co do kultury. Nigdy nie jest tak że wyzywam i bluzgam na graczy. Jeżeli kieruje do kogoś jaki wulgaryzm jest on poprzedzony np. :D , xD itp. nie są one na powaznie tylko w żartach, ( to jest odwzajemniane bądź odwzajemnianie ) , lub gdy są jakieś wulgaryzmy to jest tak po prostu z nerwów xD nie kierowane do nikogo. Gdy miałem adma ( uwierz ) starałem się jak mogłem nie używać wulgaryzmów i wychodziło mi to, lecz jak nie spoczywa na mnie jakaś tam odpowiedzialność to się nie  ostrzegam. Otoczenie robi swoje jeśli chodzi o słowa i zachowanie. :D Pzdr.
Edytowane przez MyŻeJeFajny?
Napisano

Po 1. Gdzie nest napisane , że steam nie płaci za składkę A Po 2. Napisz mi ilu wymagań z tych nie spełniasz

Wymagania :

- Min. 20 sensownych postów,

- Nie może mieć admina na żadnym innym serwerze. Chcę by admin poświęcił się w 100% jednemu serwerowi.

- Wchodzenie raz dziennie na forum,

- Sprawny Mikrofon,

- STEAM z grą CS 1.6

- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,

- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym,

- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,

- Minimum 25 h przegrane na serwerze,

-Staż na serwerze minimum 14 Dni,

- Minimum 16 lat.

- Comiesięczna składka : 11zł SMS / 7zł Przelew (w tym VIP i rezerwacja slota)

Można maxymalnie nie posiadać 1 warunku !

???

Edition @@

Ostatnio Wymagania zostały zmienione i są bardziej surowsze Max na 1 nie spełnione wymaganie przymykamy oko

Napisano

Jeżeli kiedyś miał już u was adma to znaczy ze ktos mu go musiał dać :) 

+znajomosc amx

+miał już adma

+dużo gra

+pomocny chłopak

Jestem na tak

Napisano

Ja na tak ale na okres probny 3 tygodnie jezeli nie bedzie skarg mozna przedluzyc. A teraz drugie moje zdanie obserwuje od dluzszego czasu jezeli chodzi o podanie wypowiada sie strasznie duzo osob na nie ktorzy ledwie zaczeli przygode na naszych serwerach badz ci co staraja sie o admina i dostaja odmowe ja osobisce nie skladalem podania napisalem wprost do maria o niego jak do tej pory go mam staram sie placic co jakis czas na tyle co moge niestety nie kazdy pracuje badz sie jeszcze uczy a polska jest takim krajem w ktorym ludzie nie maja pieniedzy na to zeby dziecko placilo 11 zl sms na admina bo za te pieniadze maja chleb na pare dni niektorzy z was zrozumieja to moze za pare lat a moze nigdy w zaleznosci jak zycie sie wam ulozy. Po trzecie mam prosbe do mario aby w podaniach na adminow nie wypwiadali sie gracze ktorzy maja maly staz na csowiczach bo robia tylko zament.

Na tak okres probny 3 tygodnie

Napisano

Jestem na NIE

-skladka

- brak linku do Banida 

-slaba kultura na serwerze 

P.s skoro masz stema to podaj link do banida.........

Napisano

Duzo sie nad tym zastanawiałem i zostawiłem sobie to na wieczor nic do Ciebie nie mam , ale Teoretycznie nie spełniasz 2 lub więcej wymagań więc eliminuje Cię to z bycia adminem.

Od kiedy są nowe wymagania nie będę nikogo faworyzowal

Pozdrawiam

Napisano

<p>Wiadomość wygenerowana automatycznie<br />Temat został zamknięty przez moderatora.<br /><br />podanie_odrzucone.png<br /><br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.<br />Z pozdrowieniami.<br />Administracja CSowicze.pl</p>

• 3 tygodnie później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze | FFA - 91.224.117.66:27140[FFA] Podania o admina"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie