Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Napisano

Otóż wychodzę z propozycją dotyczącą warnów.

Głównie chodzi o to, że jeżeli dana osoba posiada aktywnego warna, a jest osobą pełniącą rolę na naszy forum czy też jakimkolwiek serwerze to powinna być zobowiązana do odrobienia go w ciągu 24h od otrzymania go.

Nie wygląda to zbyt estetycznie. Osoba, która posiada Admina Serwera, Grafika czy też inną rangę i ma aktywne ostrzeżenie.

Jeżeli dana osoba nie odrobiłaby warna to by musiała ponieść tego konsekwencje. (Kara do omówienia)

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano

Oczywiście, jestem za propozycją PixelArt.

Nagrodą za nieodrobienie warna, powinna być degradacja z danej rangi..

Jako moderatorzy/adminowie, powinniśmy pokazywać się z jak najlepszej strony..

Pozdrawiam Crvena.

ih1BQ6H.png
Napisano

Oczywiście, jestem za propozycją PixelArt.

Nagrodą za nieodrobienie warna, powinna być degradacja z danej rangi..

Jako moderatorzy/adminowie, powinniśmy pokazywać się z jak najlepszej strony..

Pozdrawiam Crvena.

Wtedy większość osób potracila by rangi

Napisano

Wtedy większość osób potracila by rangi

Przecież na forum jest funkcja "odrób warny" poprzez szybki sms ;)

Więc odrobienie warnów jest bardzo łatwe.

ih1BQ6H.png
  • Sponsor
Napisano

Zauważ, że nie wygląda to fajnie jak ktoś z wyższych posiada warna.

Jeżeli starci rangę bo nie odrobieni warna to mógłby wrócić na stanowisko, ale po odrobieniu i wcześniejszym ponownym zaakceptowaniu podania. Oczywiście również po czasie.

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano (edytowane)

Jeżeli starci rangę bo nie odrobieni warna to mógłby wrócić na stanowisko, ale po odrobieniu i wcześniejszym ponownym zaakceptowaniu podania. Oczywiście również po czasie.

Zwykli użytkownicy nie widzą chyba ile kto ma warnow nie?

Edit/ gdzie?

Edytowane przez Mategros
Napisano

Jak na moje to warny powinny znikać po jakimś czasie, a nie być na wieczność. Ostrzeżenie typu "spamujesz" masz przez cały czas, aż nie odrobisz. A cały czas przecież nie spamuję, nieprawdaż? Ktoś napisze tam, gdzie nie może, a nie jest tego świadom i tyle wychodzi z tego, że ma warny, które są na stałe. Napiszesz sobie coś w dziale UBTeam i już masz przeje*ane do końca...

Na nie. xd

krol

Napisano

Jak na moje to warny powinny znikać po jakimś czasie, a nie być na wieczność. Ostrzeżenie typu "spamujesz" masz przez cały czas, aż nie odrobisz. A cały czas przecież nie spamuję, nieprawdaż? Ktoś napisze tam, gdzie nie może, a nie jest tego świadom i tyle wychodzi z tego, że ma warny, które są na stałe. Napiszesz sobie coś w dziale UBTeam i już masz przeje*ane do końca...

Na nie. xD

To po co piszesz w dziale UBT ? Jeżeli sprawa Ciebie nie dotyczy nie ruszasz tego i się nie wtrącasz. Jeżeli użytkownik, poprawnie korzysta z forum nie dostanie żadnego ostrzeżenia.

Ja jestem jak najbardziej za takim pomysłem. 

ORNreJm.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie