Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Napisałeś dwa tematy, jakby co. :v

Piszę już drugi raz, że niedawno był taki konkurs (kwiecień/marzec), a reszta przed nimi nie wypaliła. Jedyną fajną opcją byłoby zrobienie turnieju w CS:GO, czego jeszcze chyba nie było. Na nie.

krol

Napisano

A ja Jestem za :D tylko trzeba dobrze go zorganizować nie tak jak poprzedni organizator xD xD.

ShadoOw

"Po co kopiować czyjeś wypociny, dla Mnie to nie ma sensu i jestem na Nie, skoro był i nie wypalił to nie ma co się łódzić tutaj :)"

po co ty powtarzasz coś po kimś ? xd xd. Dla mnie to zwykłe nabijanie postów

• Sponsor
Napisano

Ziomek taki turniej, jeżeli już się za to zabierasz musi byćdopracowany do perfekcji pod każdym względem. I wszystko dograne idealnie, a nie napiszesz regułami, mapy, rozgrywka , i co dalej ? :) Na mojej poprzedniej sieci też były turnieje i tylko 1z3 wypalił, bo był ogarnięty gość, dwa pozostałe to totalna klapa :)

giphy.gif

giphy (2).gif

Napisano

Jestem na małe tak. Ale wątpię byś ogarnął to wszystko. Organizacja, Termin, Regulaminy, Zespoły, Gracze, Wymagania... Dużo to czasu zajmie by zrobić do Perfekcji.

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Propozycja odrzucona.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

• 8 miesięcy później...
  • 5 miesięcy później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie