Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym złożyć skarge na IzC3oNa. ponieważ sądze że nie dorósł żeby zostać adminem skoro wyzywa graczy i ich rodziców oraz cały czas mówi jak dadzą mu admina to da mi perma za WH którego nie miałem i nie mam. I niech przeczyta regulamin bo coś słabo go zna.

Napisano (edytowane)

Witam, proszę o dowody że tak mówiłem/pisałem to po 1 , po 2 mam zasadę że nie najeżdżam na rodziców , po 3 nie straszę nikogo permem/banem bo nie mam admina , po 4 wzór , po 5 moje podanie zawieszone.

Pozdrawiam.

///////// Od Hutosia

: po 3 nie straszę nikogo permem/banem bo nie mam admina

Admin nie straszy banem, tylko informuje, co czeka gracza, jeżeli dalej będzie łamał regulamin.

Edytowane przez Hutoś
izc3on.gif
Napisano (edytowane)

Dowodów nie mam ale HLTV się zagrało i musze przyznać  dobrze umiesz kłamać ...

Brak wzoru. Zamykam // Hutoś

Edytowane przez Hutoś
  • 2 tygodnie później...
Napisano

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie