Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak wiadomo wróciłem do gry. I zauważyłem że coś jest nie tak ,mianowicie wszyscy mają problem to tych co lepiej grają : Brak Celi bomby na ostatnich jakieś gnojenie na forum czego najlepszym przykładem jest Odpalamy Noc . Teraz też prawie każdy VIP wywyzsza sie nad innymi .

Może da się coś zrobić ?

Cichy

Napisano

Coż poradzisz. Coraz więcej dzieci gra w CS'a, którzy jak dostają w dupę to płaczą ~ takie życie. Takich trzeba tępić xD

crp_2.jpg

Zapraszam na JailBreak !

Napisano

Racja Cichy. Ostatnimi czasy nastąpiło wzmożenie aktywności wszelkiej maści pedalstwa i wieśniactwa, z tępotą na czele. :) zarzucanie mi czy innym porządnym graczom jakichś skrajnych zachowań to tylko wierzchołek góry lodowej. Nowa fala niedobitków ze wsi zaczęła grać i rządzić się własnymi prawami.....

Ale wtedy przyszedł Naczelny Hax. Wkurwiony i dzięki temu mocno zmotywowany. Poczyniłem odpowiednie kroki i przedsięwzięcia aby wyplenić to robactwo z naszego serwera. Zadałem sobie sporo trudu ale i również przyjemności zarazem, w tępieniu tych szkodników. Musiałem gdyż władza wyłożyła chuja na sprawiedliwość i w ogóle życie serwera. Choć nie chciałem tego pisać, a wcześniej nikt nie miał odwagi, piszę to teraz.

Dzięki moim sposobom, jak i pomocy kilkoro z mych szanownych podopiecznych wypleniliśmy tych szczurów i uratowaliśmy innych przed rozmnażaniem się tego ścierwa.

Takich natrętów i pionków jak flaku al capone prezesstasia i anal już nie widać na serwerze, a ich aktywność jest naprawdę znikoma. Dzięki temu gra się o wiele lepiej, bez nerwów, wyzwisk, i innego utrudniania graczom w braniu przyjemności z tej gry.

Ciesze się że mogłem pomóc. Wszelkie dalsze próby powstania jakiegokolwiek gówna będę usuwał tak szybko jak to tylko możliwe.

Serdecznie pozdrawiam Was, jak i innych lubiących wyżynać potworki w pień.

Odpalony.

• 2 miesiące później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze | ZombiePlague - 188.165.19.26:27286[ZP] Pytania/Problemy"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie