Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Napisano

Nikt nie ma tego w dupie tylko za pewne pisałeś o takiej godzinie co admina nie było żadnego ;)

A tak po za tym to zawsze na serwerze jest chociaż jeden admin ;)

16548.jpg

Napisano

Po pierwsze grzeczniej... nie "każdy ma to w dupie" tylko większość adminów ma życie prywatne/pracę/szkołę itd. :) Więc nie wymagajcie aby zwłaszcza na tygodniu admini przebywali na serwerze 24/7. 

Po drugie liczba adminów wreszcie zaczyna wzrastać, tak więc w najbliższym czasie na serwerze powinniście odczuć większą aktywność Administracji :)

Nie ma wyznaczonych grafików (na szczęście) kiedy kto ma być dostępny na serwerze, tak więc zdarza się, że jest jednocześnie 2/3 adminów ale zdarza się tak, że nie ma nikogo i musicie to zrozumieć.

A jeżeli pod nieobecność admina zauważysz czitera na serwerze zawsze można wejść na Forum i napisać na SB, tylko grzecznie i kulturalnie co i jak. Ewentualnie można nagrać demko, zapisać IP i zgłosić czitera w odpowiednim dziale. :)

Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam.

Napisano

Po pierwsze grzeczniej... nie "każdy ma to w dupie" tylko większość adminów ma życie prywatne/pracę/szkołę itd. :) Więc nie wymagajcie aby zwłaszcza na tygodniu admini przebywali na serwerze 24/7. 

Po drugie liczba adminów wreszcie zaczyna wzrastać, tak więc w najbliższym czasie na serwerze powinniście odczuć większą aktywność Administracji :)

Nie ma wyznaczonych grafików (na szczęście) kiedy kto ma być dostępny na serwerze, tak więc zdarza się, że jest jednocześnie 2/3 adminów ale zdarza się tak, że nie ma nikogo i musicie to zrozumieć.

A jeżeli pod nieobecność admina zauważysz czitera na serwerze zawsze można wejść na Forum i napisać na SB, tylko grzecznie i kulturalnie co i jak. Ewentualnie można nagrać demko, zapisać IP i zgłosić czitera w odpowiednim dziale. :)

Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam.

Zdecydowanie Powinien być Grafik ile w danym miesiącu  Godzin  Admin był na serwerze  w Regulaminie  - Minimum 50h przegrane na serwerze;

Wiesz To nie jest serwer  co dopiero wszedł w gre  tutaj siedzą 24 h na dobę ludzie  i serwer trzeba pilnować jak się da    rozumiem że praca dom laski itak dalej to po co w podaniu piszecie że na serwerze   Twoja wypowiedz w podaniu  Po za tym sporo czasu spędzam na tym serwerze i wiem, że nie zawsze admini są dostępni

Powaga serwer wymaga Aktywności    problem jest taki że jak ludzie piszą podania to zaraz odrzuca administracja   bo ludzie napiszą  że nie znają  tego gracza a gracz co dziennie gra więc 

więc  Do kogo ten cały problem na leży sami sobie odpowiedzcie na to pytanie  : Przypominam że gracze grają prawie non stop 24 h ! to tyle z mojej strony

Napisano

Ludzie to jest tylko gra. Czy wam totalnie na dekle siadlo?! To nie jest kancelaria premiera. Dyzury, grafiki. Czy was przypadkiem nie pojebalo?! Ja mam zone, syna i firme na glowie. Gram jak moge. Tego by brakowalo zebym w srodku nocy wchodzil pilnowac serwera bo jakiemus 16 latkowi sie w nocy spac nie chce i biega ktos na czitach. Do szkoly i do lekcji a nie wiecznie przed monitorem. A potem chodza takie niedorozwoje z nozami w kieszeniach po osiedlu. Tyle co chcialem na ten temat powiedziec. I w dupie mam to czy kogos urazilem czy nie. P.S

Po to sie zglosilem na admina zeby pomagac w MOIM PRYWATNYM WOLNYM CZASIE. A nie zeby ktos mi dyzury ustalal. Kolejna kwestia. Po co na serwerze admin ktory nie ma o tym bladego pojecia? Jak ktos ma dostac admina zeby wywalic afka to plugin zrobi to za niego. Powazny serwer? To chcemy poważnych adminow a nie dzieci z 1 klasy gimnazium bez mutacji.

Napisano

Zgadzam sie z kolegą wyzej. Nie raz zauwazylem ze gra na wh. ale gdy juz jest admin na serwerze magicznie je wylacza.

To nagraj demo i wstaw. Ekipa na pewno przejrzy.

Napisano

JA pierdziele nie gram na wh czy nie możecie tego zrozumiec ?! A pozatym jakbym grała to juz dawno bym dostała perma za wh  ale ponieważ go nie mam to też i perma nie dostalam. Cały czas sie czepiacie. Zacznijcie zyć wlasnym zyciem a nie wyzywać mnie jak ostatnio pewien użytkownik.

Nie pozdrawiam.

Napisano

Głupie oskarżenia zostawcie dla siebie.

Siedzę czasami pod innym nickiem na serwerze i widzę co się dzieje na serwerze.

Działam szybko i bezboleśnie ;)

ih1BQ6H.png
Napisano

@Comrade Zamknij ten temat do czasu, gdy @RumcajsJumper podejmie decyzję co z tym zrobić ;)

Szuster  ty się najbardziej udzielasz  a najmniej  Grasz  na tym serwerze   Widać że najbardziej ci zależy aby szybko zamknąć temat ponieważ   coś jest nie tak z twoją aktywnością  

Proszę aby Powstała ta Aktywność   Administracji   na tym Serwerze 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie