Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Napisano

Polecam:

Encore Rockmaster OE - ok 200zł

Gamecom Plantronic - Cena różnie, zależne od modelu 70zł-300zł

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano

Ja osobiście posiadam superlux hd681 oraz a4tech fatality. Bardziej superlux polecam. Ogólnie jak byś szukał słuchawek patrz na takie które mają dobre pozycjonowanie bo to jest ważna rzecz w csie

Napisano

Ja osobiście posiadam superlux hd681 oraz a4tech fatality. Bardziej superlux polecam. Ogólnie jak byś szukał słuchawek patrz na takie które mają dobre pozycjonowanie bo to jest ważna rzecz w csie

Za pozycjonowanie dzwieku bardziej odpowiada karta dźwiękowa niż sluchawki :]

Napisano

No ja bym się z tym nie zgodził. To sluchawki odgrywają najwaznieszą rolę. Jedyne co mogę dodać że jak ktoś ma sluchawki za pare stówek i podpinajac do byle jakiej karty z lat 90 to napewno mu guzik da. Dla takich przecietniaków (chodzi mi o sluchawki) wystarczy nawet zwykla integra. 

Napisano

Zręsztą oby dwie rzeczy muszą byc lepszej jakosci zeby jako tako wsio działało. Ja mam Xonar DG + superluxy HD 681 :] dźwiękówka daje wiecej mozliwosci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie