Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick: Misiek.

Nick osoby na którą składasz skargę: Lubisz Jagody ( Młoda Krew)

Powód skargi: Gościu zapomina się, obraża, bywa wulgarny na 4mapsie.

Dowody: Mam Tylko SS, który pokazuje : Nie dostaniesz admina, ciota z Ciebie. Ale Prawda jest też taka, że wczoraj ok 18 na DD2 zostałem Wyzywany *pozwole sobie użyć przeklęstw* Ty Kurwo nie blocz idioto jebany.. 

Świadkowie: -- Nie wiem, kto był wtedy na Serwerze

17alug.jpg
Napisano

1.Klamiesz w moim podaniu na admina i jak w tym momencie.Wgl lub czasami unioae sie ale nie wyzywa a tak powiedzial (Czy moglbys mnie nie blokowac kurde) tak to brzmialo

2.Groziles mi na PW-On-Dlaczego klamiesz w moim podaniu?Ktos ci zaplacil?

Ja-Gdybys mnie nie obrazal i wyzywal w moim podaniu to mozebym ci powiedzial dlaczego ja tak napisalem chociarz mi nikt nie placil za klamstwo w tym podaniu

On-Jestes idiota i ssy pojda do Rumcajsa?

Ja-1.Nie obrazaj mnie,2.Nie groz mi,3.Gdybys mnie nie wyzywal w podaniu to moze bym ci powiedzial,

On-Kazdy juz wie jakim jestes bajko pisarzem 17 stku.Moglbym byc twoim ojcem.

3.Pokarz mi te niby ssy

4.Nawet swiadkow nie masz na serwerze.

Napisano

1.Ty sb pogrozasz i dodatku znowu klamiesz.Pokaz nasza rozmowe gdzie ja cb tak obrazam.Pokaz ssy z tej rozmowy.Jakos nie widze?

2.Nasza klotnia byla na PW nie na sb lub na serwerze.Pokaz dowod.

3.Pokasz dowody a nie mnie ty wyzywasz i dodatku klamiesz w zywe oczy.

Napisano

Wy macie problemy.. Nie dość że się poniżacie na forum to na dodatek administracja patrzy na wasze zachowanie.Także macie juz po adminach :P Takie sprawy zalatwiajcie sobie na ts a nie na forum.

3814971f9f1b2360med.gif
Napisano (edytowane)

1.Klamiesz w moim podaniu na admina i jak w tym momencie.Wgl lub czasami unioae sie ale nie wyzywa a tak powiedzial (Czy moglbys mnie nie blokowac kurde) tak to brzmialo
2.Groziles mi na PW-On-Dlaczego klamiesz w moim podaniu?Ktos ci zaplacil?
Ja-Gdybys mnie nie obrazal i wyzywal w moim podaniu to mozebym ci powiedzial dlaczego ja tak napisalem chociarz mi nikt nie placil za klamstwo w tym podaniu
On-Jestes idiota i ssy pojda do Rumcajsa?
Ja-1.Nie obrazaj mnie,2.Nie groz mi,3.Gdybys mnie nie wyzywal w podaniu to moze bym ci powiedzial,
On-Kazdy juz wie jakim jestes bajko pisarzem 17 stku.Moglbym byc twoim ojcem.
3.Pokarz mi te niby ssy
4.Nawet swiadkow nie masz na serwerze.

odp: 

1. Nie kłamał  w podaniu twojim

2. Masz dowody to wyślij

3. Misiek ma te ssy bo mi pokazywał 

4. A w sprawie świadków (Ma dużo każdy wie jaki jesteś )

5. ortografie popraw Bo masz Braki

Pozdrawia WILK

Edytowane przez Samotny Wilk
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie