Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick:

.Saint.Drunk.Master.

Serwer: 

CSowicze | 4MAPS - 80.72.33.58:27060

Nick admina:

esej

Data i godzina: 

02.06.2016 15:08:19 (byla 17:08, ale tak pokazuje w AMX)

Link do Twojego bana:

http://csowicze.myba...t.php?bid=35304

Link do HLTV:

http://d1.hltv.org.p..._mirage.dem.zip

Opis sytuacji:

Gralem normalnie, ktoras juz mape z rzedu, na poczatku srednio mi szlo a pozniej sie wczulem no i oczywiscie fart i dobrzy wspolzawodnicy. Dostalem bana, z informacja abym wrzucil ssy na forum. Chcialem to uczynic, jednak przy zamykaniu grywyskoczyl mi komunikat, ze aplikacja half-life przestala dzialas i wymuszenie zamkniecia. Mam ssy, ale z poprzednich dni jak gralem, jednak z tego dnia i z tej godziny sie nie zapisaly. Moim zdaniem jest to wina tego wlasnie bledu i nie poprawnego zamkniecia gry. Przeszukalem caly komputer, jednak nic nie ma.

Dodatkowe informacje:

Mam 23 lata i moim zdaniem nie ma sensu bawic sie w wh czy cos tam innego, bo to raz oszukiwanie samego siebie a dwa psucie gry innym. Zalezy mi na grze na tym serwerze bo odpowiada mi poziom oraz mapy no i graja tam moi znajomi.

54623480026985548892.png

Napisano

Czas sie zgadza data takze, to chyba to.

Mam otwierac nowy temat, czy jakos tutaj da sie to zalatwic moze?

54623480026985548892.png

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

gracz_odbanowany.png
Nie zapomnij zapraszać na serwer swoich znajomych oraz nieznajomych :)

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie