Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick : FD Strike

Nick Admina : Vin3x

Data/Godzina : 03.06.2016 - 18:55:41

Serwer : CSowicze.pl [DD2+BF2+ExPMod~/FREE] [LECZENIE] [ASYSTY]@ 1shot1kill.pl (de_dust2)

Link do bana : http://csowicze.myba...t.php?bid=35676

Link HLTV : http://d1.hltv.org.pl/srv34565/HLTV-1606032004-de_dust2.dem.zip --> jedyne co znalazłem w tym okresie czasu

Opis sytuacji : Grałem sobie grałem staty miałem dobre i dostalem screeny. Szukałem ich we wszystkich folderch, ale ma. Nie zrobiono mi SS'ów gdyż w folderze "cstrike" nie mam ich, chyba ktoś zapomniał mi je dać. Jeśli się mylę w jakim folderze zapisują się proszę o info.

Dodatkowa informacja : Jestem stałym graczem na serwerze, zawsze wstawiam Ss'y które dostaje co jakiś czas i nie jestem dzieckiem latającym na czitach.

Napisano

Nie jeśli admin daje od razu bana przed zrobieniem ss'ów może zapomniał albo są gdzieś ukryte. Wykręcać nie ma co bo nie mam z czego.

Napisano

Hmmmm co tu napisać no śmiech na sali i tyle xd ostanio dostal 3 razy ss;y od innych adminów i nie bylo problemu aby dodac te ss;y dzis patrzylem na ciebie 2 mapy i wkoncu dalem ci te ss;y gdy po chwili zobaczylem ze dajesz celownik szybko na dól tak jakbyś coś chciał ukryc .

VsyDpQr2.png

Napisano (edytowane)

Sorka ,że sie udzialam na koniec dyskusji ale pełen podziw dla admina ,bo naprawde gracz był pod obserwacją naszego serwera i nie wierzę w to co miało miejsce.

Gracz poprostu odpada,bo ssy muszą być ,ale niech ekipa UBTeam,którą bardzo proszę o szczegółowe zbadanie bana.Dziękuję i

Pozdrawiam. :)

Edytowane przez thc -->crew
0efa196a0c278.gif
Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Powód bana jest wyraźny, zapraszamy do działu "Wrzuć screeny".

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie