Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane <span class="ipsBadge ipsBadge_red">Zamknięte</span> Repliki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Chciałbym aby administracja cod'a 2k zmieniła trochę regulamin i zakazała blokować wejść do pomieszczeń replikami dużo graczy skarży się na to psuje to miła atmosferę na serwerze zawsze jest spam o te repliki na u@ a admini są bezradni a gracze od razu piszą ze my nic nie robimy. warto było by to zmienić. 

Napisano

Też byłbym za ponieważ wkurza to ;)

Zobaczymy jak inni..

Kontaktując się ze mną:

- Przedstaw się.

- Przejdź do sedna sprawy.

- Zawrzyj istotne informacje.

- Czekaj cierpliwie na odpowiedź.

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI

WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA

Napisano

Denerwuje mnie to . Kiedy bym nie był na serwerze to zawsze te repliki w przejściach . Proszę o zmienienie tego w regulaminie żeby Admini mogli banować graczy łamiących ta zasadę :p

Napisano

Racja. Ostatnio ktoś się Rumcajsa pytał, czy można stawiać w przejściach i on odpowiedział, że tak. 

Według mnie to bardzo utrudnia grę, tak samo jak ktoś Cię zablokuje w replice. 

Jestem na TAK. 

76561198067405757.png

Jedyna MISTRZYNI tego serwera! ^.^

~You can't always get what you want. But if you try sometimes..

07779883563770869774.png

Napisano

Gram camperem , może niejednokrotnie stawiałem repliki w przejściach , ale starałem się ustawić je ,żeby dało się w jakikolwiek sposób przejść.

Poza tym to , jeśli się kogoś zablokuje w replice to jest przypadek i nie da się tego ominąć , jeśli ktoś obok przechodzi i akurat ja wcisnę sobie "E" .

Zasada grania camperem nie jest łatwa , bo repliki stawia się wtedy , kiedy ktoś do Ciebie strzela i ty stawiasz sobie kopie przed sobą , żeby odbić obrażenia , a to czy ,że jest to często w jakimś pomieszczeniu i utrudnia ono później przejście to nie wina replik . Jedyną opcją byłoby stawianie replik , jako duchów , które odbijałyby obrażenia , a działały jak ktoś z naszego teamu ,że możemy po prostu przez niego przejść.

Napisano

Wkur..... to niesamowicie jestem na tak, a jeszcze bardziej jak ktoś się strzela i stawia przed sobą te repliki ! najlepiej usuńcie tą klasę !

Napisano

krzysio nie chodzi mi o przypadkowe stawianie replik w przejściach niektórzy gracze zastawiają celowo wejścia na bs czy wentylacja chodzi mi o to żeby stawianie replik bs / resp i wentylacji czy tuneli oraz celowe zastawianie wszystkich wejść do pomieszczenia bylo zabronione jeżeli są 2 wejścia to i tak wejdziesz ale jeżeli zastawi wszystkie to bez sensu. może i ty się starasz a inni tylko atmosferę psuja i adminowi obrywa ze "nic nie robi " zaraz sie wyzywaja i tak jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie