Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć

Jak widzicie w temacie na mnie i pora , Dziękuje wam wszystkim za tak milo i fajnie spędzony czas warto było być tutaj te 10 Miesięcy. Pewnie zastanawiacie się co z serwerami , serwer AIM/AWP oraz COD 801 zostawiam tobie Rumcajs Na sieci . Ci co mnie nie poznali , a chcą poznać to na pewno kiedyś się spotkamy piszcie co i jak a na pewno się ugadamy :) Powód mojego odejścia ? Niby jestem młody w tym fachu są osoby , którzy siedzą w tym fachu po kilkanaście lat , ja działam nad tym ponad 1,5 roku , a już mam dosyć nie dam sobie zmarnować młodego wieku na gierkach (innym też to radze). Bardzo dziękuje ci @RumcajsJumper Za danie mi szansy pełnienia takich funkcji jakich miałem fajnie było się zobaczyć z tobą w realu , pogadać trochę napić się itp mam nadzieje , że jeszcze będzie szansa spotkania się , a będzie na pewno . Byłeś i jesteś dla mnie jak brat mimo tak krótkiej znajomości . Dziękuje również Sylwi bardzo często byłaś mi pomocna i zawsze jak miałaś czas to z chęcią to robiłaś , mam nadzieje , że również jeszcze raz się zobaczymy .

Dziękuje wszystkim moim opiekunom dawnym i tym co byli do teraz , a w szczególności tobie @Gutted za pomoc finansową , za poświęcenie tyle czasu przy serwerach mimo wszystko mam nadzieje , że umówimy się jeszcze na jakieś piwko.

No i pozdrawiam oczywiście wszystkich CSowiczów mam nadzieje , że mnie lubicie a jak nie lubicie to pewnie polubicie , życzę wszystkim jak najlepiej i żeby ta sieć była na samej górze

Pozdrawiam Wszystkich Trzymajcie się !

P.S Proszę o zabranie wszystkich moich rang .

Edytowane przez TwojaMarionetka
  • Odpowiedzi 27
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

• Weteran
Napisano

Żegnaj :( i 3 maj się :)

Przestępstwo oszustwa określone w art. 286 § 1 k.k. jest występkiem zagrożonym karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Ponadto sąd - obok kary pozbawienia wolności - może wymierzyć także grzywnę

Napisano

Szkoda, że odchodzisz :/
Trzymaj się i życzę Ci powodzenia w życiu prywatnym ;)
Mam nadzieję, że kontakt utrzymamy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie