Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick w grze: Switsherker
IP osoby: Macie...
Mapa: jail_desert
Na kogo chcesz złożyć skargę: AsD^^ (admin)
Opis: Asd Nadużywa administratora (...). m. in. Mikrofon, pozwolenia (za czesto banuje/kickuje- najczesciej o byle, dodatkowo faworyzuje swoich kolegów)...
Dowody(Demko/SS'Y/wydruk z Konsoi):

http://d1.hltv.org.pl/srv30318/HLTV-1606101832-jail_desert.dem.zip

2min 10s, 3 min 8s, 23min 40s, 24min 45s,

Napisano

A ty przypadkiem perma nie dostałeś?  -.-, więc nie wiem co tam w ogóle robiłeś na serwerze.

Banuje i kickuje?? zbanowałem Ciebie za AB. nikogo nie kickowałem

Jeju co do skargi teoretyczne jest słuszna ale chlopie zrozum mod JB to jest mod zabawy to nie jest DD2 ani 4 maps to jest JB tam gdzie mozna sie bawic na tym polega ten mod.. byly 4 osoby włącznie ze mną i nikomu nie przeszkadzało to wszyscy się śmialiśmy i gadaliśmy sobie jeśli ktoś zwrócił by mi uwagę napewno bym przestał ale nikt tego nie zgłaszał [ nie chodzi mi tu o cb bo ty to mnie nie nawidzisz i wszystko co zrobie to naduzywanie wiec Ciebie ignoruje bo juz znudzilo mi sie odpowiadanie na twoje pytania

Kogo ja faworyzuje?  :((  

co do slapania tiero mnie prosil bym wywalil suze za to ze mu blokowala potem ją znowu wrzuciłem

2 demka nie chciało mi się oglądać ale podejrzewam, że to kolejna mapa.

Skarge proszę zamknąć ostrzeżeniem dla mnie . oraz prosze o ukaranie gracza  banem na CFG poniewaz gracz  notorycznie sie  odbanowuje i z IP i z SIDA a ja do configu dostepu nie mam. 

33514947035389575054.jpg

Napisano

Jak widać, że mogę wbić to chyba nie dostałem (...). Zbanowałeś mnie na tydzień ok... Potem wbiłem na ip cioci i dałeś mi bana tylko na ip cioci za "AB"- słuszne, ale tydzień minął i wbiłem z ip domowego... Więc raczej nie powinieneś już mnie banować (...), a że nie umiesz mnie poprawnie zbanować to twój problem... 

Co do banowania i kickowania... Spytaj się każdego gracza na serwerze. Banujesz za byle co, kickujesz także. Do wywalenia suzi, masz ją ostrzec a nie od razu ją wywalasz (wiadomość @ lub przez mikrofon). 

Co do tych zabaw, to także spytaj się każdego lojalnego gracza tego serwera (chodzi mi o gracza który gra codziennie). Kiedy jesteś, to prawie na każdej mapie nadużywasz (...).

No co do pytania, to dużo graczy prawdę ci nie powie, bo przecież bana dostanie od cb... 

• 2 tygodnie później...
Napisano

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• 2 miesiące później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze | Jailbreak - 193.33.176.20:27015[JB] Archiwum"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie