Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Napisano

A może tak by klany? Gracz może założyć klan który bd np. Kosztować 30k euro. W klanie jest np. Max 5 osób które mogą wpłacać euro do klanu aby go ulepszać. Można by było ulepszać np. Więcej expa lub euro lub większy dmg. Każdy klan ma swoją nazwę i tag który by był przed nickiem gracza. Dużo zabawy ale ja jeszcze nigdy czegoś takiego nie widziałem więcej będziemy unikalni.

76561198294594483.png
Napisano (edytowane)

Polecam KLANY !!! 

można dodać huda że widać zombi - ilość wyrganych - ludzie - ilość wygranych *Rund oczywiście 

Edytowane przez KILLTHEBILL
Napisano

Może tak jak kiedyś że z zm jest na początku 20% szans na drop itema, Jedne z nich będą zwiększać te szansę na drop inne dodawać hp, speeda, dmg, armora, np.

Skórzana kurtka +10 hp / Pancerz +25 hp / Pancerz króla + 50 hp / Legendarny pancerz + 100 hp (nazwy itemów podałem takie jakie mi wleciały do głowy na szybkiego oczywiście jak coś można zawsze pomyślec o tych nazwach) i to samo z np butami

Sandały +5 speda / Buty wędrowca + 10 speed / wzmacniane buty + 25 speed / Buty czarodzieja + 50 speed 

I tak dalej wymyślać coś i co to będzie dodawać tak jak kiedyś było można ulepszać itemy po uzbieraniu x kamieni to teraz szansa na drop lepszego item mniejszy. I ewentualnie rynek dla graczy na te przedmioty .

Napisano

Może jakieś itemy dla zombie oraz dla ct?

Chodzi o to, aby ct oraz zombie miały osobne itemy.

Np. Dla zombie buty dające mniejsza grawitację czy większą szybkość ruchu. A dla ct zwiększony dmg granatu, czy broni :)

73153764219415070001.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie