Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Coś o Sobie: Myślę, że te kilka osób mnie pamięta jeszcze. Jeśli nie... mam na imię Kamil interesuje się grafiką oraz piłka ręczną. Pochodzę z Ciechanowa.

Typ Serwera: Aim / awp / fy + dzis zostanie dodany go mod

Ilość Slotów: 26 lecz mam zamiar kilka ukryć

Link GameTracker: http://www.gametracker.com/server_info/46.29.21.219:27050/ - od wczoraj serwer był zresetowany. Musiałem zrobić porządek, usunąć niepotrzebny mod i zrobić czystki stąd takie gt od jutra wszystko wróci do normy

Dlaczego Chcesz Do Nas Dolaczyć: jak to wspomnieliscie jesteście jedną z najbardziej rozpoznawalnych sieci cs, juz tu kiedyś z wami byłem lecz musiałem odejść z powodu tego właśnie serwera, bo wiem ze by nie przeszedł po prostu.

Rozkręcony [TAK/NIE]: Na serwerze dochodzi do 20+ osob do tego dojdzie reklama na setti

Wiek właściciela serwera: 20 / 22

Udostępniasz usługi na serwerze do konkursów [Tak/Nie]: Tak

Udostępniasz serwer na konto sieci [Tak/Nie]: Tak

Kontakt: GG / FORUM / STEAM

- Właściciel (pierw uciekłeś bo nie chciałeś tutaj prowadzić a teraz przychodzisz jakby nigdy nic)

Owszem chciałem Ale serwer był zbyt słabo rozwinięty żeby tu pisać podanie. Co tu jest dziwnego? I wcale nie ucieklem. Zwolnilem się z rang bo nie miałem zamiaru funkcjonować na dwóch forach. A twoje zacytowanie modyfikacji serwera to co ma oznaczac bo nie rozumiem?

A co do gt to najpierw należy wziąć pod uwagę ze gt aktualizuje się co ok godzine. Ja siedzę na serwerze i widzę. Więc najpierw się dowiedz A potem oskarzaj o jakieś kłamstwa.

Estetycznie podanie poprawie za jakiś czas ponieważ pisze z telefonu pozdrawiam :)

Edytowane przez DonJunior ♂
TGekQJq.jpg
Napisano
AIM / AWP / FY + GO MOD 

Że co?   :((

- GT

- Kłamstwo w podaniu 

Rozkręcony [TAK/NIE]: Na serwerze dochodzi do 20+ osob do tego dojdzie reklama na setti

i3O5Q.png

- Właściciel (pierw uciekłeś bo nie chciałeś tutaj prowadzić a teraz przychodzisz jakby nigdy nic)

+ Plusem jest tylko to że przekazujesz

jestem na nie

A co do gt to najpierw należy wziąć pod uwagę ze gt aktualizuje się co ok godzine. Ja siedzę na serwerze i widzę. Więc najpierw się dowiedz A potem oskarzaj o jakieś kłamstwa.

GT jest Aktualizowane co 59 minut i 59 sekund - dałem ci wykres z 3 ostatnich dni a ty jasno napisałeś (można zrozumieć) że jest rozkręcone więc jest to małe "kłamstewko" lub duże niedociągnięcie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie