Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jestem graczem tego serwera  - Mistyczne Gacie Mariana ^.^ ( mój nick )

3- Trzy dni temu kupiłem tutaj na serwerze 3-trzy usługi ! Mianowicie - Super Vip, Hak dla CT i Dodatkowe klasy na KD.

Wydałem na to prawie 30 złoty.

Usługi jeszcze do wczoraj były, a dziś zniknęły . 

Ja się pytam dlaczego ?

Rozumiem że serwer został sprzedany, ale jeśli chcecie by tamci gracze przeszli do was na sieć razem z tym serwerem to usług aktywnych się nie usuwa.

Jeśli usługi nie zostaną zwrócone to stracicie nie tylko mnie, ale i "raczej" całą resztę graczy co wydało w niedalekim czasie hajs na to tutaj ...

Usługi zostały zakupiony 3 dni temu i wszystko na 30 dni ! 

Nick : Mistyczne Gacie Mariana ^.^

Hasła z usług mam na telefonie - wiadomo że już użyte ale jest dowód na to 

Hasło do nick wyślę na pw - ale na razie nie wiem nawet komu ? 

b_460x42_C000000-000000-1F2642-8790AE-FF

Napisano

Mam ten sam problem. Kupiłem Svipa na 30 dni, chciałem się przenieść na ten serwer po tym jak został sprzedany tej serwerowni ale chyba jednak odpuszczę...

Napisano (edytowane)

Wszystkie usługi były zapisane w amxbansie, natomiast po sprzedaniu tego serwera zmienił się również amxbans na nowy (csowiczowy) i z tej racji nie macie żadnych usług.

Pozdrawiam,

Rönnquist.se

To wiemy ... 

Ale porządna sieć napisała by o tym informację i przywróciła by aktywne usługi z myślą by pozostawić przy tym serwerze starych graczy.

Usługi upłynęły by normalnie i serwer ma szansę przy nowych właścicielach znów zarobić na nas przy przedłużaniu .

A teraz kto normalny zostanie przy tym serwerze jeśli nie dawno kupił usługi na 30 dni i traci je w ciągu 3 dni z powodu przeniesienia serwera.

Porządny właściciel napisał by teraz że Osoby którym to się wydarzyło niech się zgłoszą i usługi zostaną przywrócone .

Zobaczymy co zrobi teraz Właściciel Serwera :)

Edytowane przez Mistyczne Gacie

b_460x42_C000000-000000-1F2642-8790AE-FF

Napisano

Mnie też usługi zostały usunięte.

Parę dni temu wydałem też prawie 30 złoty i rezygnuje z serwera , nie przedluze usługi, nie zostanę na serwerze no jeśli nie zostaną nam zwrócone należne usługi.

Kompetentny właściciel powinien mieć kopie aktywnych usług i uruchomić je na nowo w sklepie csowiczowym lub amxbansie.

A tak właściciel serwera traci graczy i traci możliwość większego zarobku przy przedluzaniu usług przez nas ...

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Wyjaśnione

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

Właściciel serwera:

~~[Zombie Plague]~~

picture_8183.gif~~[JailBreak]~~
  • 2 miesiące później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze | Jailbreak - 193.33.176.20:27015[JB] Pytania/Problemy"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie