Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć, chciałbym przedstawić kilka błędów/propozycji zmian być może przydatnych dla serwera.

[1] Rsy-ludzie, już 2miech lecą te same nuty,możę zmiana?

[2] Gdy np mapa z dd2 zmienia się na cache, ładowanie zatrzymuje się i znowu dd2.

[3] Crashe serwera

[4] Delete mapę de_mirage, nie jest wgl grana mapy dd2 i cache zmieniają się między sobą, także jakby jej wgl nie było, poza tym większość chodzi na niej jak obłąkana.

[5] Zablokować dwie auto i tarcze.

Co można byłoby zrobić?

Reset topki

Reset skinów

Otworzyć szybką rekrutacje, ponieważ jest tylko 1 admin, na prawie pełny serwer.

Pozytywnie rozpatrzyć ten temat :D

Pzdr @Slom3K 

Edytowane przez Slom3K
Napisano

Ty się nie rozpędzaj z tymi resetami bo za długo pracowałem na moje skiny aby znów mieć zero i za długo wbijałem range. Muzyka mi tam nie przeszkadza bo mam off. Jedynie co to naprawić te crashe, szybka rekrutacja może być bo adminów mało.

Napisano

Ty się nie rozpędzaj z tymi resetami bo za długo pracowałem na moje skiny aby znów mieć zero i za długo wbijałem range. Muzyka mi tam nie przeszkadza bo mam off. Jedynie co to naprawić te crashe, szybka rekrutacja może być bo adminów mało.

Człowieku grasz w kratkę to za długo pracujesz, nawet jeśli miałbyś wszystkie skiny to podnieca cię taka gra? jak wszystko masz...A resety powinny być robione co miesiąc jak zmiany rsów.

Napisano

Człowieku grasz w kratkę to za długo pracujesz, nawet jeśli miałbyś wszystkie skiny to podnieca cię taka gra? jak wszystko masz...A resety powinny być robione co miesiąc jak zmiany rsów.

Po 1 gram gry mam czas lub chęci bo nie jestem nolifem. Po 2 jak cie podnieca gra to twoja sprawa, a mi skiny po prostu dodają estetyczne "smaczki"  do zwykłej gry. Po 3 jak zrobią reset to ponarzekam ale grać będę lecz nie chce resetów bo dla mnie są nie potrzebne.

Napisano

reset ranku był w zeszłym mieś co do rs to się zgadzam a także za szybką rekrutacją na adma jestem praktycznie sam na serwie z Adminów  

759_zzz.gif
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Wszystko będzie ustabilizowane na nowym go modzie

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• 5 miesięcy później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze | ZOMBIE + EXP - 91.224.117.27:27160ZM+EXP Propozycje zmian"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie