Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciał bym prosić o UB na serwerze COD MOD 401LVL. Zostałem tam niesłusznie zbanowany (Admin:RumcajsJumper) CSowicze.pl (RumcajsJumper) ) Postanowił mnie zbanować chyba za to , że szło mi lepiej od niego... Kupiłem dziś premium Szturmowca, grałem wbiłem 30lvl lub +30 i zostałem zbanowany. Chciał bym jeszcze pograć na tym serwerze bo inaczej moja premka by poszła na marna ale i tak spodobał mi się ten serwer i poświęcał bym większość czasu grając na nim.

Twój nick: Keylonx

Serwer: [PL] CSowicze.pl [COD 401 ]:[...RESET 8 CZERWCA!!!...] ^ 1shot1kill.pl (de_eldorado)
Nick admina: RumcajsJumper
Data i godzina: 26.06.2016 - 18:30:07
Link do Twojego bana: http://csowicze.mybans.eu/ban_list.php?bid=40015

Link do HTLV: http://f1.hltv.org.pl/srv31603/HLTV-1606262018-de_eldorado.dem.zip
Opis sytuacji: Grałem Sobie Szturmowcem w drużynie Terrorystów na mapie de_eldorado.Chciałem zdobyć perk awp żeby zabijać i nabić sobie lvl. Gdy zaczęła się runda ja odczekałem chwilkę żeby nie rashować. Po czym wybiegłem na nożu i wskoczyłem na niebieski dach nie wiem czy to bym bomb'side a czy b nie wiem. Zabiłem gracza który prawdopodobnie też posiadał szturmowca bo na nożu był niewidzialny,gdy stałem na dachu on wyciągnął broń i stał się widzialny więc strzeliłem zabijając go. Przez dach widziałem tylko jego kawałem głowy i ręki więc zabiłem go poprzez strzał w dach nie celując.
Dodatkowe informacje: Na poprzednich mapach też chciałem mieć awp więc czekałem aż mi poleci z jakiegoś gracza było tak samo strzelałem bez celowania myśląc , że zabija go noscopem i udawało mi się to , często zabijałem admina i on mówił coś przez mikro ale go nie słyszałem bo puszczałem sobie piosenki z MAŁEGO GŁOŚNICZKA.

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick : Keylonx
[AMXBans] Powod : ' Screeny/Demko na CSowicze.pl '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.CSowicze.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_3 : 4 : 437616373 '
[AMXBans] Twoje IP : ' 83.31.118.157 '
[AMXBans] =======================================

Napisano

Kolego :) SSy wrzucasz do tego działu lub wrzucasz demko :) na naszym serwerze jest tak że demo automatycznie nagrywa Ci się do Twojego folderu :)

/cl

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie