Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Gość esej
Napisano

Żeby się ruszał i był większy musisz stworzyć większy obrazek z rozszerzeniem .gif  GIMP / FS / EDYTOR ONLINE

(większego gifa musisz zrobić)

Napisano

Żeby się ruszał i był większy musisz stworzyć większy obrazek z rozszerzeniem .gif  GIMP / FS / EDYTOR ONLINE

(większego gifa musisz zrobić)

Przerobisz mi go?
Napisano

Do tego najlepiej adobe after effects bo wtedy latwo a ja tego programu nie mam bo czyscilem kompa, moze pozniej pobiore to bym ci zrobil.

9.gif
Napisano

Do tego najlepiej adobe after effects bo wtedy latwo a ja tego programu nie mam bo czyscilem kompa, moze pozniej pobiore to bym ci zrobil.

OK czekam na twoją pracę.

Napisano (edytowane)

No w GIMPIE czy PS tego nie zrobię, bo wtedy jakość będzie gorsza. Spróbuję coś wykminić.

Edytowane przez Lotus Exige#

Pomogłem? Daj [+]

Kontakt - GG: 59374200

Napisano

powiększałem kiedyś i to było tak, że otwierałeś gimpa, później powiększałeś czyli obraz>skaluj i następnie zapisywałeś plik>zapisz jako> wybierasz rozszerzenie gif, i później wyskakuje okienko w którym trzeba zaznaczyć "zapisz w postaci animacji" coś takiego, nie mam gimpa ale na tyle pamiętam jak to się robiło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie