Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Napisano

Witam Serdecznie :)

Mam pewien problem i nie potrafię go rozwiązać.

A mianowicie, chcę napisać recenzję na steamie z gry i gdy klikam "Napisz recenzję" to wyskakuje mi coś takiego:

Przed napisaniem recenzji musisz uruchomić ten tytuł na co najmniej 5 minut (w chwili obecnej twój czas to 0).

Za pomocne odpowiedzi nagradzam repką :)

16548.jpg

Napisano

Chcesz napisać recenzję czegoś, w co nie grałeś bądź czego nie używałeś na danym koncie. Musisz to robić 5 minut ;)

"Chociaż buty są podarte, Evviva L`arte!"

"Chociaż buty są podarte, Evviva L`arte!"

• Zasłużony
Napisano

W tym problem, że chciałem napisać recenzję z cs 1.6 a w tą grę mam przegrane około 90h 

Można zamknąć :)

16548.jpg

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie