Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No więc postanowiłem zrobić nową galeryje gdzie będę wstawiał moje prace. Jest to nowy start ponieważ tutaj będą się znajdować tylko i wyłącznie nowe prace. Krytyka jest mile widziana ale nie chce krytyki takiej że "Ch*jowe widziałem lepsze" ponieważ to jest żałosne :)

Schemat Grafiki

Będę dodawał minimum 1 grafike dziennie, mam nadzieje że poprzez to troszke więcej skilla nabiore!

Praca 03/07/2016

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

diabelo_577aa715b5f23.png

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Praca 04/07/2016

diabelosos_577aa73cb0a11.png

Praca 04/07/2016

1_577ab2638db84.png

2_577ab20f4b896.png

9.gif
  • Sponsor
Napisano

No panie, świetne prace, plus potem bo limit :)

giphy.gif

giphy (2).gif

Napisano

Operuj światłem w jakiś sensowny sposób, pierwsze grafiki są światła pozbawione, ostatnie pracę są po prostu rozjaśnione o wiele za bardzo, a nie na tym to polega, pierwsza praca z tych co podałeś najlepsza. 

Radziłbym trochę poczytać poradników, bawić się z c4d, bo takie prace na zasadzie; rozmazany stock, rzucony render, napis, nawet bez zabawy topazem, żeby te kolory jakoś wyglądały - nie wyglądają dobrze.

Nie wiem czy już olałeś grafikę, bo miałeś coś wstawiać, jeśli tak - to na przyszłość, jeśli nie, to powodzenia :D

IMxefHW.png

Napisano

Grafiki są idealnie wykonane według mojego zdania.

Świetnie wtopione rendery w tło , dobrane kolory , dobrana czcionka.

Prace wyglądają po prostu pięknie, estetycznie. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie