Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Napisano

Chłopie nie rób sobie ze Mnie jaj. Ostrzegałem Cię wczoraj, potem napisał notkę Kikerr, że następne takowe posty będą skutkować +1, więc skończ pisać na Mnie takie mierne i żałosne skargi. Tak spamujesz w tych działach o podanie na admina, praktycznie na każdym z serwerów, że głowa boli. Dziękuje tyle co chciałem od siebie dodać.

Ps. Zacytuję Ciebie z wczoraj na SB co pisałeś: "Możecie mi dawać warny i tak nie mam co robić to zrobię sobie te reklamy".

giphy.gif

giphy (2).gif

Napisano

Chłopie nie rób sobie ze Mnie jaj. Ostrzegałem Cię wczoraj, potem napisał notkę Kikerr, że następne takowe posty będą skutkować +1, więc skończ pisać na Mnie takie mierne i żałosne skargi. Tak spamujesz w tych działach o podanie na admina, praktycznie na każdym z serwerów, że głowa boli. Dziękuje tyle co chciałem od siebie dodać.

Ps. Zacytuję Ciebie z wczoraj na SB co pisałeś: "Możecie mi dawać warny i tak nie mam co robić to zrobię sobie te reklamy".

Proszę przytocz mi to z regulaminu że nie można się wypowiadać w każdym podaniu, a jeżeli nie to proszę unwarna i +1 dla ShadoOw

• Sponsor
Napisano

Proszę przytocz mi to z regulaminu że nie można się wypowiadać w każdym podaniu, a jeżeli nie to proszę unwarna i +1 dla ShadoOw

Ja nie mam zamiaru się z tobą tutaj kłócić, dostałeś wczoraj ostrzeżenie , później od Kikerra, i zakończyło się to dzisiaj warnem ode Mnie. Pozdrawiam.

giphy.gif

giphy (2).gif

Napisano

Ja nie mam zamiaru się z tobą tutaj kłócić, dostałeś wczoraj ostrzeżenie , później od Kikerra, i zakończyło się to dzisiaj warnem ode Mnie. Pozdrawiam.

A ja czekam dalej na twój cytat z regulaminu.

Napisano

Mategros ma rację , nie ma w regulaminie pod punktu,który rzekomo zabrania się wypowiadać w podaniach, a jeżeli ty jako moderator tego nie wiesz,to widać nie zasługujesz by tą rangę posiadać 

Napisano

Nie popieram żadnej ze stron, lecz wstawię tutaj screena z mojej rozmowy na temat spamów w podaniach nie grając na serwerze:

xWLqjuJ.png

Myślę, że KiKerr nie ma nic przeciwko, że wstawiam urywek naszej rozmowy w tej skardze, lecz rozjaśnia ona zaistniałą sytuację.

@@Mategros Nie mam pojęcia co miał na myśli, lecz wstawiłem to co mi osobiście napisał. Jednak patrząc na screena i dodanej notatce przy twoim poście, wniosek nasuwa się sam.

qWMEwZe.png

• Sponsor
Napisano

Tutaj mój drogi przyjacielu, w tym podaniu co się wypowiadałeś dostałeś ostrzeżenie słowne ode Mnie w postaci notki za zbędne wypowiadanie się w podaniu, po czym notkę dał również Kikerr i tutaj podsyłam link. https://csowicze.pl/topic/37937-podanie-o-admina-yayami0mate/?do=findComment&comment=178336 Postanowiłem się dostosować się do jego notki i dać Ci +1 do wypowiedzi w kolejnym podaniu na admina, i również podsyłam link : https://csowicze.pl/topic/38018-podanie-na-admina-cod-201-zielony/ Ani moja wczorajsza notka jak i również Kikerra nie dała Ci nic do myślenia i postanowiłeś ponownie nabić sobie posta w podaniu o admina.

Przykro mi bardzo Mategros, ale postanowiłem dostosować się do notki którą napisał "czerwony" i nałożyć Ci warna w postaci +1 za zbędne "nabicie posta". To chyba wszystko wyjaśnia, więc ja nic złego ani sprzecznego nie zrobiłem.

giphy.gif

giphy (2).gif

Napisano (edytowane)

Nie popieram żadnej ze stron, lecz wstawię tutaj screena z mojej rozmowy na temat spamów w podaniach nie grając na serwerze:

xWLqjuJ.png

Myślę, że KiKerr nie ma nic przeciwko, że wstawiam urywek naszej rozmowy w tej skardze, lecz rozjaśnia ona zaistniałą sytuację.

Mi się wydaje że KiKerr tak dla żartów o tym +1 pisał, bo KiKerr on doskonale wie że nie ma praw dać +1 jak regulaminu nie zlamalem.

Edit.

ShadoOw - a ja nic spszecznego też nie zrobiłem. Piszę według regulaminu i nie masz żadnego prawa mi dać warna.

Edytowane przez Mategros
  • VIP
Napisano

Ale shadow z tymi warnami przesadzasz. Najpierw ostrzeżenie słowne potem warn. A ty typ 1h na forum a ty już wyzywasz i warnujesz . Może on jeszcze nie wie czegonmozna A co nie.

P.S sory za błędy pisałem na tel

"Jest jedno słowo, którym wszyscy powinniśmy kierować się jak regułą - wzjameność."

sygna.jpg.e79868fcd3ae1bac67bdb11f48c518b4.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie