Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym zgłosić Skargę na gracza BorekShark dziś o godzinie 17.50 używał on aima oraz wh a do tego puszczał przez wszystkie rundy jakieś durne piosenki i poniżał innych graczy proszę o ban permamętny dla tego gracza bo na serwerze nie da się spokojnie grac a sam gracz hackuje :)

Napisano (edytowane)

Haha ty chyba śmieszny jesteś nie umiesz grać to odrazu skarge piszesz? dawaj chcociasz demko rozpatróją czy jest czyste dawaj. :)

I ja tylko sie darłem ponieważ cały czas wy podpowiadaliście gdzie ja jestem żeby byście nie  podpowaidali to bym sie nie darł więc  to wasza wina :)

Edytowane przez BorekShark
Napisano

Borek ja z tobą nie dyskutuje inni gracze potwierdzą co robiłeś mnie to nie interesuje przez ciebie mniej osób jest na serwerze a ty non stop tam siedzisz i wszystkich odstraszasz

Napisano

Borek ja z tobą nie dyskutuje inni gracze potwierdzą co robiłeś mnie to nie interesuje przez ciebie mniej osób jest na serwerze a ty non stop tam siedzisz i wszystkich odstraszasz

puszczanie durnych piosenek i utrudnianie gry choć  byłeś na spekcie to nie zabijanie chłopcze :) po za tym jak juz powiedziałem aim i trzęsienie się celownika to nie skil tym bardziej ze zabiłeś 2 na raz :) a ekran ci skakał :) a no i bym zapomniał celowanie przez sciane w głowę hmm no to już jest cos :) pozostawiam to administracji

Napisano

Heh ja odtraszam chłopie ty przychodzisz na serwer jakieś 2 razy w tygosniu i gadasz że przezemnie do mnie  prawie cały serwer nic nie ma  więc gościu ogarnij się...

Napisano (edytowane)

Po pierwsze miałem UAV po drugie trzęsienie celownikiem to robie jak mi sie nudzi i dla jaj  co to da że trzęse celownikiem jak nie wale bań po trzecie widzialem gościa który zabił 5 naraz na tym serwerze więc nic nowego po czwarte mieżyłem przez ściane bo słyszałem jak gościu biegał żeby go łatwo zabić   :)

Edytowane przez BorekShark
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie