Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Login przy zmianie nicku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Konto jest bezpieczniejsze, gdy login różni się od nicku. A co do powodu to można wywalić :P

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

Napisano

Konto jest bezpieczniejsze, gdy login różni się od nicku. A co do powodu to można wywalić :P

Nie jest konto bezpieczniejsze ponieważ wystarczy że wejdziesz w kogoś Profil ->

cd0d7cecf95f88e1ca8318843b751adb.png

No i tam można zobaczyć kogoś pierwszy nick a pierwszy nick oznacza Login.

Ja jestem za ponieważ wtedy łatwiej mi się będzie logować i nie tylko mi oraz inni mogą zapomnieć stary nick a potem muszą hasło i login znowu gmailem odzyskać.

Co do usunięcia powodu o zmiane nicku to również jestem za, ludzie i tak jedynie co piszą to "Powód: Bo chce"

9.gif
Napisano

Nie jest konto bezpieczniejsze ponieważ wystarczy że wejdziesz w kogoś Profil ->

Ja jestem za ponieważ wtedy łatwiej mi się będzie logować i nie tylko mi oraz inni mogą zapomnieć stary nick a potem muszą hasło i login znowu gmailem odzyskać.

Co do usunięcia powodu o zmiane nicku to również jestem za, ludzie i tak jedynie co piszą to "Powód: Bo chce"

ale nie każdy o tym wie :)

Jak dla mnie zostawić tak jak jest tylko wywalić powód zmiany nicku, nam to nie jest potrzebne do życia a niektórzy nie chcą np mówić po co zmieniają i dlaczego :)

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• Sponsor
Napisano

Ale po co skoro większość osób jak wspomniał Rumcek wyżej nie chce mówić czemu zmienia i dlaczego, jedyną najlepszą opcją jest wywalenie powodu i sprawa zamknięta.

giphy.gif

giphy (2).gif

Napisano

Widzę że wszyscy się zgadzają co do powodu więc w takim razie usunąłem tylko powód ze wzoru;) Zamykam.

• 11 miesięcy później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie