Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich bardzo serdecznie.

Mam 3 propozycje co do serwera , umilą one grę , oraz przyciągną więcej "świeżych" . Przejdźmy do sedna .

1. Pierwszą propozycją będzie zrobienie konkursu TOP15 , miał by on wyglądć w ten sposób.

Przykładowo dzisaj jest 1.08.2016 , H@ robi restart topki i przez miesiąc osoba która będzie 1 , 2 ,3 w top15 dostaje za pierwsze miejsce Klasę mega premium na miesiąc , za drugie zwykłe premium, a za trzecie Premię VIP na miesiąc. Pomysł podkradnięty z innych serwerów typu codmod i naprawdę było widać poprawę statystyk obecności graczy na serwerach i w ogóle chęci gry na tym serwerze.

2. Dodanie dzwięków typu "MULTI KILL" "DZIABNĄŁ MNIE" .

Od wielu graczy słyszałem że serwer jest "sztywny", może najwyższa pora to zmienić ? .  

Taka opcja , dodała by troszkę humorku serwerowi , myślę żę wiele osób by to poparło .

3. Obniżenie kosztów "Klas PREMIUM" 

Moim jak i wielu innych graczy zdaniem , klasy premium są delikatnie przesadzone z ceną , i wiele osób to przeraża , doskonale każdy wie że nie wszystkich stać na to aby wydać 40 zł na klasę premium , a z wielką chcęcią chiał by na niej zagrać , przez to serwer traci też graczy , ponieważ szukają oni serwerów gdzie wszystkie klasy premium kosztują 11.07 bez względu na um tej klasy. Uważam też że dzięki temu serwer zarobił by więcej i zyskał wielu nowych graczy. 

Dziękuję , i z góry proszę o pozytywne rozpatrzenie moich propozycji. ;) POZDRAWIAM ESIU_# :)

życie jest pełne niespodzianek 8)

Napisano

Mikrusie :D chodzilo mi o to ze kazda klasa na miesac kosztowala by 11.07 wystarczy pomyslec ekonomicznie , nie wszystko co dobre musi byc drogie dac jakosc za minimalna cene gracz widzac premke za 11.07 kupi ja bo bedzie mu sie wydawali ze to jest okazja . Ja nie mowie ze tak musi byc , lecz dlaczego by nie sprobowac ?

• VIP
Napisano

1 pomyślimy

2 dodam

3 klasy masz po 11 zł o co chodzi . Mega premki są tylko drogie. Ale z czego serwer ma żyć ?

"Jest jedno słowo, którym wszyscy powinniśmy kierować się jak regułą - wzjameność."

sygna.jpg.e79868fcd3ae1bac67bdb11f48c518b4.jpg

Napisano

klasy masz po 11 zł o co chodzi . Mega premki są tylko drogie. Ale z czego serwer ma żyć ?

Serwer by zyl jeszcze lepiej niz teraz bo wiecej osob kupywalo by nijnje itd . chodzi tutaj o maksymalizacje cen preduktu .

• VIP
Napisano

Nie tylko ninja jest klasa premium :)

"Jest jedno słowo, którym wszyscy powinniśmy kierować się jak regułą - wzjameność."

Napisano (edytowane)

ale podalem przykladowo , ludzie jestescie az tak nie ogarnieci ? Napisalem jak BYK "NINJE ITD" ... -,-

Edytowane przez esiu_#

• 2 tygodnie później...
  • VIP
Napisano

Klasy Mega premium będą za niedługo dostępne tylko dla adminów , Lecz dostęp do nich będzie ich kosztował droższa składka.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie