Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane 2 Propozycje od ASD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Witam, dziś natknąłem się na pewien temat: https://csowicze.pl/topic/39879-odwo%C5%82anie-dobrydzik/ . Moją propozycją jest to by dopisać we wzorze, że można pisać prośbę o UB jeśli ban jest dłuższy niż 24h. Co my możemy zrobić jako UBT z takimi osobami, od tego są właśnie działy ze skargami na graczy/adminów.

&

2. 7 dni na wstawienie ssów to trochę spory czas, proponuje skrócić to do 48h. Jeśli osobie zależy, na pewno się postara o to, by napisać tą prośbę o UB.

33514947035389575054.jpg

Napisano

1. Nie, ponieważ czasami ludzie dostają bany mimo że są nie winni a bany są np. 10h

2. Jestem za ponieważ jak ktoś chce UB to by odrazu pisał prośbę a jak nie to przepada szansa na UB.

9.gif
  • 10 miesięcy później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie